Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet egyetemistákkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és igazából kiábrándultam a korosztályomból... ezért gondoltam, hogy egyetemista/végzős gimis fiúk között kéne keresgélnem. De ők hova járnak bulizni? Morrison's, zp..? Még valami?2011. júl. 16. 01:44
21/23 anonim válasza:
Ha nagyon egyetemistákat akarsz látni akkor a Petőfi hídnál a magyar tudósok körútján meg az épületek körül mászkálj. A piris és a gömb tetejű a part mellett az elte körülötte meg bme-sek. Az elte-nél 3 kar van ott a bme-nél nemtom de sok épülete van ott van. Ha gondolod hétköznap még be is mehetsz szétnézni, senki meg sem fog kérdezni mit keresel itt. Bár nyáron jóval kevesebb egyetemista van, csak akik kutat vagy dolgozik vagy intézni valója van az megy be.
22/23 anonim válasza:
szerintem ne buliba ismerkedj, abból nem biztos h hosszútávú kapcsolat lesz
23/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2011. júl. 18. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!