Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet egyetemistákkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet egyetemistákkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és igazából kiábrándultam a korosztályomból... ezért gondoltam, hogy egyetemista/végzős gimis fiúk között kéne keresgélnem. De ők hova járnak bulizni? Morrison's, zp..? Még valami?
2011. júl. 16. 01:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
17 évesen sűrűn fogok egyetemre járni...
2011. júl. 16. 15:14
 12/23 anonim ***** válasza:
diszkókba járnak az egyetemisták.
2011. júl. 16. 16:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Néha vannak egyetemi napok (pl. ELTE-nél LEN, corvinus CEN, azthiszem BME napok is vannak(?)), sokan járnak még suli keretében szervezett bulifélékbe, ahova külsős is bemehet, csak drágábban. (mondjuk engem nem vonz az a zene amik az ilyen helyeken mennek; vagy rock/alternatív vagy gagyi disco). Legtöbb ismerősöm amúgy már nem jár sehova, azt mondják kinőttek belőle. Mellesleg attól, hogy nem jársz az intézménybe még lézenghetsz ott, pl. Petőfi hídnál lévő ELTE épületeknél van csomó pad az épület körül, kiülhetsz oda is, vagy akármi, esetleg egyetem melletti kocsmák. Remélem valami haszna volt amit írtam. :P

23F

2011. júl. 17. 22:39
 14/23 anonim ***** válasza:

akkor ez most pont jól fog jönni neked:) kb csak egyetemisták lesznek:D

[link]

2011. júl. 17. 22:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Szia én egyetemista vagyok velem megismerkedhetsz ha szeretnél.
2011. júl. 17. 22:53
 16/23 A kérdező kommentje:
22:39es: köszi :)
2011. júl. 17. 23:12
 17/23 anonim ***** válasza:

Mellesleg szerintem az nem jelent semmit, ha valaki felsőoktatásba jár, lehetnek ők is komolytalanok. Főleg a bulizós részleg, akik alkalmi kapcsolatot keresnek. :P

(Bár nem tudom konkrétan miért ábrándultál ki, vagy milyen embert keresnél)

2011. júl. 17. 23:26
 18/23 A kérdező kommentje:
konkrétan azért, mert a mostani barátom fél évvel volt fiatalabb nálam és azért szakított mert ő még nem áll készen egy komolyabb kapcsolatra.. és még ismerkedni akar és ki akarja élni magát. persze én se rögtön házasságon gondolkoznék, de én úgymond kiéltem már magam (Egy jó ideig biztos) és ezért gondoltam, hogy jobb lenne idősebbekkel akik már szintén túl vannak az ilyen időszakukon.
2011. júl. 17. 23:37
 19/23 anonim ***** válasza:
Figyu ne hidd hogy ez "egyetemisták" túl vannak a gyerekes korszakukon. Nagyon színesek, össze nem lehet hasonlítani, a jogosokat, a mérnökökkel az informatikusokkal és a természettudományi karosokkal. Mindegyik egy másik világ másik felfogás. És még a karokon belül is nagyon színesek az emberek. Szóval ne hidd azt, hogy minden egyetemista már felnőtt öntudatos férfi aki tudja mi kell egy nőnek meg saját magának. Persze több érett fiatalt találsz mint középsuliban de nem hiszem, hogy sokkal többet. Persze ha nem nálad 5-6 vagy 1 évvel idősebbet keresel.
2011. júl. 18. 00:37
 20/23 A kérdező kommentje:
igen, persze tudom, hogy ők sem egyformán 'felnőttek' :D én is csak arra alapozok, hogy ha már egyetemisták valószínűleg több komolyabb fiú van ott mint gimiben.
2011. júl. 18. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!