Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogyasztja sok lány szottyadtra magát a fiúk miatt? Fiúk, melyik a jobb szerintetek: sovány pici mellel, vagy kicsit fognivaló rendes mellekkel?
Pl. adott egy 170 centi magas lány, vékony csontozattal.
neki az ideális súlya 55-58 kiló. Ezzel szemben panaszkodik, hogy jaj, már megint 50 kiló, pedig 48 szokott lenni.
Egyik osztálytársam sokat eszik, mégis csontsovány, erre pár lány kitalálta, hogy almadiétába kezd, mert hogy azt látták, a csaj mindig almát eszik, biztos az a titka (én a barátnője vagyok és láttam nagy szendvicseket is enni, de mindegy :D).
Ráadásul éppen olyanok fogyóznak, akiken semmi túlsúly nincs.
Egyszer megkérdeztem az egyik srácot, akinek tetszik a barátnőm, hogy a soványsága tetszik-e ennyire, de azt mondta, hogy a jelleme, és 10 kilóval többel is tetszene neki.
Én is sovány vagyok(genetikailag), de inkább híznék 10 kilót, hogy nagyobb melleim legyenek. :D
utolsó: esélytelen. :D
már csak anyagilag sincs akkora keret pusztán az étkezésre :D
de köszi, hogy felajánlottad a lehetőséget^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!