Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy ha valaki bejön annak én nem, de aki meg nem jön be az meg fülig szerelmes belém. Miért ilyen nehéz találni egy normális lányt?! :D
Nem nem, nem csak akkor van esélyed a "szép" lányoknál, ha gazdag és jóképű vagy.
Például én is elég dekoratív vagyok, és rengeteg olyan srác tetszett már, aki kifejezetten "csúnya" volt más szerint. Sőt! Mondok egy példát:
Van egy srác az osztályban. Mikor először megláttam, az volt az első gondolatom, hogy miért? Balesete volt és össze-vissza van varrva, jó pár heg van rajta, szóval nem egy adonisz. DE aztán jobban megismertem és kezdtem megkedvelni. Elég zárkózott emiatt és az érdeklősédi köre is furcsa, tipikus őrült zseni, de van egy közös témánk és egyre közelebb kerülök hozzá, ő is kedvel a maga módján. Na, a lényeget: a múltkor ránéztem órán és azt láttam, hogy SZÉP! Szépnek láttam, esküszöm! A vonásait, úgy amblokk az egész srácot. :)
Szóval az, hogy mások hogyan látnak téged, a következőktől függ, illetve így halad:
1. az első benyomás: első pillantásra alkotott vélemény, ami később változik (az esetek többségében)
2. megismerkedési szakasz: a belső tulajdonságaid alapján igazítja a képet a véleményéhez, ez még képlékeny
3. ismeretség: mikor már ismer, és ha előtte csúnyának látott, vagy szépnek, az tulajdonképpen tökmindegy, mivel ha szimpi vagy neki idővel tetszeni fogsz neki (de elfogadni mindenképp: szóval nem fog rondának találni), ha meg nem, ha esetleg kifejezetten unszimpatikus vagy neki, akkor úgy sem fog szépnek látni, ha előtte gyönyörűnek talált.
Ez tényleg így van, szerintem. Legalábbis nálam és még sok ismerősömnél.
Egyébként még magamon kívül is ismerek olyanokat, aki gyönyörűek és értelmesek is, és nem csak a népszerű srácok jönnek be nekik.
Például én is jó szinten vagyok (most nem egoizmusból, csak hogy őszinte legyek) minden témában, lehet velem beszélgetni kb. akármiről, sok minden iránt érdeklődöm, lehet lelkizni is velem, empatikus vagyok, alkalmazkodó, intelligens. Vannak céljaim, kitartásom is elég jó.
Szóval srácok: Ha rendesek vagyok, akkor mindenképp lesz egy csodálatos lány, aki megismer majd titeket és értékelni fogja azt a lenyűgöző világot, ami bennetek rejlik. Ha csúnyák vagyok, akkor is! Egyébként nincs is olyan, hogy csúnya, mint az előbb elmondtam. A külső csak az első benyomáskor számít nagyon! Később igazolódik a közhely, hogy 'csak a belső'...
Hopp, most látom csak, hogy már nem aktuális a kérdés.
Na mindegy, hátha valamit azért még segít.
Egyébként mi lett veled végül, kérdező? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!