Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szöszke vagy fekete/barna?
2011. júl. 14. 17:29
13/21 anonim válasza:
Sötét hajú lányokból sokkal szebbeket linkeltél :) Egyébként legyél szőke, nyáron úgyis az a természetesebb hatású, mint a teljesen egyenletesen nagyon sötét, ha meg nem jön be, akkor jöhet a barna. De én lány vagyok, ez csak tipp :)
14/21 A kérdező kommentje:
Pedig próbáltam mindkettőnél szépeket választani,de a barnák nekem is jobban tetszenek:D
Na majd még agyalok...:)
2011. júl. 14. 18:41
15/21 Makikaa válasza:
Egyhangúan Fekete!!
A Szőkéket nem bántani akarom, de egytől-egyig a genetikájukba van kódolva valami... :DDD
16/21 Makikaa válasza:
Persze lehet festett fekete is, de abból csak a barna.. :D xD A szőkék mindenféleképpen buták valamiért.. :))
17/21 anonim válasza:
fekete/barna a király, a szőkék olyan unalmasak szerintem (nem bántás):)
18/21 anonim válasza:
Szia.Én is lány vagyok és szerintem is legyél szőke, mert az szép és könnyebben átfesthető/kezelhető mint mondjuk egy fekete..mert azt átfesteni elég csücskös:D
Max ha nagyon akarod, akkor csoki barna, ami még könnyebben kezelhető, meg szép is:D
19/21 anonim válasza:
A szőke könnyebben átfesthető? Hol élsz te?:DD A szőke mindent ledob magáról, csak úgy mondom:)
20/21 anonim válasza:
Viszont ha feketéből akarsz szőke lenni, ahhoz előbb le kell szívni, ami megint ugyanaz, és ha egy aranyszőkét akarsz, amit ledobál magáról a kiszívott halványszürke haj, az megint nem az igazi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!