Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak egy lánynak ha nem ismerjük egymást de nagyon
tetszik?
Oda mész leszólítod őket, és biztos magabiztos srácnak fognak tartani aki lány tetszik megkéred, hogy jöjjön egy kicsit arrébb és elmondod mit érzel mióta és tuti még ha barátja is van biztató jeleket fogsz kapni és a jó hogy ha nem is legjobb lesz ott van a többi lány. :D
2011. júl. 14. 11:38
teljesen mind1 hogy hogyan mész oda mert ő értékelni fogja hogy odamentél és aranyosnak fog találni téged ! de semmiképpen se valj neki szerelmet ... még viccnek is rossz , sőt talán olyat se mondj neki hogy tetszel nekem , mert az ugyis egyértelmü ha nem mondod... inkább hívd meg valamire....
2011. júl. 14. 13:01
"semmit se tudok róla csak azt h nem megy ki a fejemből"
Mondjuk ezzel lehetne kezdeni. Már csak azért is, mert igaz. Plusz romantikus is, azt meg szokták szeretni a lányok :)
2011. júl. 14. 13:19
akkor most csak nekem nem tetszik ez a "romantikusság"?? :D 16/L és valahogy nekem nem jönne be ha ilyen "romantikus" szöveggel jönél oda hozzám ... jobban örülnék valami viccesnek vagy ha meghívnál valamire ... (én voltam az előző elötti válaszoló is ) , mondjuk lehet hogy már lányok romantikusabb alkatúak mint én , éés igazábol tényleg elöbb megkéne valahogy ismerned és aztán flörtölni vagy leszólítani
2011. júl. 14. 13:31
25/31 haahülyeségfájna... válasza:
LE NE ÜSD EGY ÁSÓVAL !!! :D és ha leöntenéd kólával tuti nem menne fel hozzád ! és a szerelemvallás is nagyon rossz ötlet: én tuti azt hinném hogy csak valami rossz vicc. inkább poénosra vedd a figurát mint romantikusra az már egy jóó kezdés ;)
u.i: am srácok miért vagytok úgy befosva ha a lány barátnökkel van? nálam olyankor biztos több esélyed lenne :)
2011. júl. 14. 14:54
26/31 anonim válasza:
2011. júl. 14. 14:58
Mond azt h : Jössz egy körre?
2011. júl. 14. 18:13
28/31 A kérdező kommentje:
Akkor menj oda hozzá, kérdezd meg tőle mennyi az idő. Utána nézz rá egy felhőre, és mondd, hogy az a felhő nagyon hasonlít rá. majd lejmolj tőle egy kis aprót, a végé felé kérdezd meg tőle, hátha elmegy veled bulizni:
"Hátaztá' este gyüssz'-e topogni gecó'?"
2011. júl. 15. 13:06
30/31 Tgame válasza:
na figyelj ha csak a buszmegállóba látod akkor kérdezd meg tőle mikor jön a fél 6-os busz
2012. aug. 21. 01:43
Kapcsolódó kérdések: