Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
71/110 anonim válasza:
Semmi érdekes nincs benned. Szerintem rád néz egy csaj és 1 másodpercen belül el is felejt... Legalábbis a kép alapján nekem ez jön le. Persze lehet hogy élőben sokkal jobban nézel ki és visszavonnám ezt a választ. :D
72/110 anonim válasza:
Az OVB meg a hasonló cégek bárkit felvesznek...minden idiótát...csak meg legyen a létszámuk és mondjuk aki már ott dolgozik 1 éve, annak legyen alárendeltje, így oldják meg az előrelépést.
73/110 anonim válasza:
Na jó, valakinek azért biztosan ő is bejön...mondjuk a 12-14 éves korosztálynak. :P
74/110 anonim válasza:
A "Még"-et úgy értette, hogy várja még a további véleményeket.
75/110 anonim válasza:
ha nem lenne ekkora egód,akkor azt mondnaám,h kis helyes vagy^^:)
76/110 anonim válasza:
hm.teljesen átlagos.nem mégsem. úgy nézel ki mint egy hulla...nem vagy anémiás?
77/110 anonim válasza:
Kár, hogy nem ezt írta: "Ah, igen, még:-D." Amúgy a jobb állásban lévők öltönyben nyomják...
79/110 A kérdező kommentje:
Haha mennyi komment :D
2011. júl. 17. 20:45
80/110 anonim válasza:
Te pénzügyi tanácsadó? Ezen felröhögtem. :D
Az OVB-nél? Jól belettél hülyítve. :S
Amúgy meg átlagosan nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!