Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Vélemény? Többi lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Vélemény? Többi lent + kép.

Figyelt kérdés

Lenne nálatok esélyem? Nem szoktam cigizni vagy alkoholt inni, elég visszahúzódó vagyok főleg lányok társaságában, buliba nem igazán járok. A lány ismerőseim mindig azt mondják, hogy jó fej vagyok de valahogy még senkivel nem sikerült összejönnöm.

Kép: [link]

Szóval lenne esélyem nálatok? Kort is írjatok pls.

2011. júl. 12. 12:59
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
szerintem vágasd le a hajad és kicsit kezdj el jobban társasági életet élni :)
2011. júl. 12. 13:27
 12/25 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem vagy vészes és miért szidjátok a haját, talán az benne a legjobb! :D Szóval mint az előzőekből kikövetkeztethető, nekem bejön a hajad, az arcodból viszont nem sok látszik. Egy képből egyébként sem hiszem, hogy meg lehet állapítani, helyes vagy-e. Véleményem szerint ha valóban olyan jófej vagy, mint azt a barátaid állítják, akkor az egy ilyen külsővel párosítva abszolút nyerő.

De ha már a kérdés úgy szól, hogy lenne-e esélyed, mégis azt kell mondjam, hogy nem, mert egyrészt van barátom, másrészt meg a hosszú hajú fiúkat szeretem igazán. :)

2011. júl. 12. 13:34
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2011. júl. 12. 13:35
 14/25 anonim ***** válasza:
"férfias felső" és beszúrnak egy ilyen kockás inget?:D:D
2011. júl. 12. 13:35
 15/25 anonim válasza:
Ha sovány vagy arra mégjobban lehetsz izmos szákásizmos ...csak azért nem ér semmit mert rosszul csinálod a badi(a gyúrás) nem abbol áll hogy a súlyokat cibálgatod...Menj edzőhöz mindjárt többet fog érni.É s egyél sok húst fehérjéket ne egyél szarokat cukros üditöket meg ijeneket éseste 4 ora után csak valami nagyon kicsi hust abonettet vagy puffasztott rizst egyél...
2011. júl. 12. 14:31
 16/25 A kérdező kommentje:
Edzőhöz igazán nem akarok járni időm és pénzem sincs rá 17 évesen. Evéssel meg hát 4 óra után ha keveset eszek reggelre éhen halok vagy legalábbis mikor felkelek alig tudok kimenni a konyhába hogy egyek annyira éhes vagyok.
2011. júl. 12. 14:36
 17/25 anonim válasza:

testalkatra ugyanolyan vagy, mint én...

A személyi edző / edző jó ötlet..

A hajad meg tényleg.. nem tudom :D

2011. júl. 12. 15:12
 18/25 anonim válasza:

Szerintem sem olyan vészes a dolog mint gondolod. A hajadat nehogy levágasd! :D

Ne legyél kétségbe esve, ne akarj ennyire görcsösen barátnőt. Legyél magabiztosabb (fő a kisugárzás :D), járj el társaságokba, és ott ismerkedj ne a neten.

Am nekem bejössz. :)

2011. júl. 12. 16:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Nincs veled semmi baj. :D

(mint mindenkin) lehetne rajtad tökéletesíteni. Ahogy az előttem lévők is írták: gyúrj egy kicsit, meg valami férfiasabb frizura ;)

A másik, hogy nem minden a külső. Persze számít. De meg kell lennie az egyensúlynak. A külső semmit nem ér a belső nélkül.

Nálam: hogyha értelmes vagy, jó fej és "udvarias" (nem egy kőbunkó, sík hülye...) akkor mindegy, hogy mennyire vagy kigyúrt, és sportos...

ja, és 16/L. A kép nem rossz ;) de arra, hogy lenne e esélyed... egy kép alapján nem tudok válaszolni :)

2011. júl. 12. 18:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem jól nézel ki! Ne sajnáld,hogy nincs esélyed olyanoknál,akik már kapásból át akarnak formálni. Az meg,hogy ennyi idősen nincs kigyúrt férfitested,tök normális. Nálam lenne esélyed,ha pár évvel fiatalabb lennék. :)
2011. júl. 12. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!