Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vélemény? Többi lent + kép.
Lenne nálatok esélyem? Nem szoktam cigizni vagy alkoholt inni, elég visszahúzódó vagyok főleg lányok társaságában, buliba nem igazán járok. A lány ismerőseim mindig azt mondják, hogy jó fej vagyok de valahogy még senkivel nem sikerült összejönnöm.
Kép: [link]
Szóval lenne esélyem nálatok? Kort is írjatok pls.
Én nem lány vagyok, de nem akarsz új frizurát?
Mondjuk egy rövid, férfiasabbat.. nyáron ez még meleg is..
Így első ránézésre nem vagy csúnya, de nem vagy túl férfias jelenség. Kicsit sportolnod kéne valamit, hogy a vállaid ne legyenek ilyen kisfiúsak.
Esélyed természetesen lenne (ha nem lenne barátom), de csak ha kikupálódsz egy kicsit.
18/L
Ne gondold azt hogy a rövid haj rosszul áll.
Abból is van ezer fajta. Van a szar, ami csak simán rövid, de amúgy nem csinálsz vele semmit, csak reggel megfésülöd és nagyon kisfiús.
De van a jófajta rövid haj, amivel törődsz és mondjuk vagy felzselézed, vagy kivasalod.
"Gyúrok is csak sokat nem érek el vele mert elég sovány vagyok"
Akkor egyél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!