Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok egy lányt sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok egy lányt sem?

Figyelt kérdés

Jóképű 16 éves fiu vagyok. Most nyáron elhatároztam, hogy végre szerzek egy barátnőt, próbálkozok neten is, valóságban is. Neten irogattam lányokkal, de nem nyújtottak különösebb érdeklődést felém...Valóságban is odamentem már lányokhoz(másik városban), de azokat csak úgy megszólítás miatt, merre van ez az amaz...Mit kéne változtatnom?

Normális válaszokat felpontozom.

2011. júl. 11. 19:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha gondolod küldj magadról egy képet. 16/L
2011. júl. 11. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
lehet, hogy félnek tőled. nem minden csaj szereti a jó pasikat, mert nem érzik magukat mellettük biztonságban!
2011. júl. 11. 19:15
 3/13 A kérdező kommentje:

küldjek képet? nemár..azzal szerintem nincs gond.

hát nem vagyok annyira ilyesztő, nem rohanom le őket:S

2011. júl. 11. 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy látszik/érződik rajtad, hogy te konkrétan barátnőt keresel. Nyáron a legtöbben ismerkedni, flörtölni szeretnének, aztán abból lehet bármi.
2011. júl. 11. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Lenne kedved ismerkedni?
2011. júl. 11. 19:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Azért mert a párkeresés nem úgy megy, hogy eldöntöd, na most szerzek barátnőt, próbálkozok azt kész. A szerelmet nem lehet erőltetni, az csak jön magától. Eddig én is kerestem az "igazit" de rájöttem nincs értelme mert ha próbálkozok ha nem, úgysem jön össze senkivel. Úgyhogy most szünetelek, amúgy sem érdeklődik senki-sem irántam.
2011. júl. 11. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Drága kérdező! Nézd már meg, hogy ki kérte azt a képet! Nem tanácsot akar adni - valószínűsíthetően - hanem ismerkedni szeretne :) Tessék a sorok közt olvasni! Fotózik, ír, elküldi, vár, reménykedik! Csak okosan, drukkolok nektek (1ütt is meg külön-külön is!)
2011. júl. 11. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:

Képet. :) 15/L

Meg kicsit beszélgetni kellene... :D vagy ha van face-d, és nem messze laksz.. de először e-mail, képpel légyszi. beda_nori97@citromail.hu /15 vagyok, de ez a szar e-mail jó ide GYK-ra, a normálisat majd megadom ha kicsit megismertelek. :D

2011. júl. 11. 19:23
 9/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok: ja és nem érdekelnek a pontok, de komolyan gondoltam. És nézd csak meg (én csak most olvastam végig az összes kommentet), hogy a képet kérő hozzászóló utána mit írt! Hát igen, van olyan helyzet, amikor minket pasikat kell szeretetteljesen rugdosni előre, tehát ezért van 2 ember 1 kapcsolatban, hogy mindig rugdoshassa a másikat (a rugdosást tessék idézőjelben érteni!)
2011. júl. 11. 19:25
 10/13 A kérdező kommentje:
aki ismerkedni szeretne dobjon privit:P
2011. júl. 11. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!