Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házinyúlnak minősül ez a lány?
Van egy csaj, mindkét szülője a cégünknél dolgozik. elég jó csaj, egyszerre szép és okos, és úgy tűnik hogy szívesen szóba is állna velem, de nem tudom jó ötlet e belekezdeni egy ilyen dologba, a szülei már évek óta nálunk dolgoznak, nem akarom hogy probléma legyen a dologból, mondjuk ha egyszer szakítunk, akkor utána megorrolnak rám a szülei, vagy ilyesmi...
Szerintetek jó ötlet?
20/ffi
Szerintem nagyon is jó ötlet. Ha a szülei értelmes, normális emberek nem fognak rád megorrolni. Vágj bele!
Sok szerencsét hozzá! ;)
Házinyúlra nem lövünk.... először megvadítjuk :-))))
Miért ne? Értelmes szülő nem így fogja fel. Az én volt barátom a mai napig kezet fog apámmal, ha találkoznak. Sőt, nekem meg az ő anyukája üzen mindig (puszil, rég látott, stb..), mert egy közvetlen kolléganőmmel barátnők.
Nem nekik fogod a szelet csapni, hanem a lányuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!