Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vallhatok szerelmet? De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vallhatok szerelmet? De akkor hogyan?

Figyelt kérdés
Nem vallhatok szerelmet egy fiúnak de akkor hogyan célozgassak rá hogy van valami érzelem?Miket mondjak vagy csináljak?
2011. júl. 10. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen kapcsolat van közületek??

Hány évesek vagytok??

Miért nem vallhatsz neki szerelmet??

2011. júl. 10. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Mert idősebb nálam,nem akarok gyerekesnek tűnni számára!És jóban vagyunk szoktunk beszélgetni.És a vonzódás megvan ezer fokon ég csak ismerem és neki a korkülönbség gondot okozna!
2011. júl. 10. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy gondot okozna? HÁNY ÉVESEK VAGYTOK?

Tényleg véletlen írtam nagy betűvel, de akkor már így hagyom.

2011. júl. 10. 14:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 20 ő meg 34 éves férfi!
2011. júl. 10. 14:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam ismerem,és hosszú távon zavarná.
2011. júl. 10. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de szerintem sehogy. Jobban jársz ha valaki olyat keresel aki korban jobban illik hozzád. Mert biztosan nem rövid távú kapcsolatot szeretnél és mivel a kiszemelted jó barátod, tudod, hogy zavarná a korkülönbség akkor tényleg nem éri meg elrontani a barátságot. És ha őszinte vagy magadhoz belátod, hogy hosszú távon úgysem működne (főleg mert őt zavarná!) és később amikor már eléri azt a kort amikor már meglátszik rajta az idő úgymond akkor te mellette még mindig fiatal leszel. Most is fiatal vagy még és biztos vagyok benne, hogy megfogsz majd valakivel ismerkedni a te korosztályodból.
2011. júl. 11. 13:10
 7/8 anonim válasza:
Van Párja?? ha nincsen alapozhatsz arra hogy perverz és vágyik rád! 8ezt ne vedd komolyan) szerintem se kéne!
2011. júl. 19. 17:22
 8/8 anonim válasza:
Szerintem mondd el neki ;) max nemet mond de ezzel eloszlatod a bizonytalanságodat.ilyen korban már nem nagyon számít a kor,ha téged nem zavar -és őt se- akkor semmi akadálya nem lehet (van egy ismerősöm aki 13 éves és egy 18 éves pasival jár-igaz csak 5 év a különbség de ő fiatalabb mint te - :) )
2011. júl. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!