Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi legyen a randimon?
sziasztok!
14éves fiú vagyok.
szerelmes vok 1 lányba.tudom h nincs barátja:)
holnap lessz a randim a lánnyal elmenyünk moziba...
de a mozi a másik városban van :D
na szóval azt kérdezném én tőletek :
mit csináljak a buszozás és a gyaloglás közben ja meg persze a film alatt:)
én olyanra gondoltam h belemegyek ilyen szerelmi témákba a gyalogláson és akk megfogom a kezét vagy ezt a film alatt kellene ? (megfogni a kezét)
és a film után vagy már a házuk előtt elmondani neko hogy teccik és szeretem vagy ilyesmi..
kérlek rendes válaszokat adjatok!!!!!!!!!!!!
Az utolsó válaszoló egyben az első is:D
Hát az majd jön magától. Ha nem elutasító a lány akkor nyelves, de ne légy erőszakos. Hidd el az magától jön majd, így nem lehet megmondani. Ne izgulj, könnyű mondani, de tényleg ne:D Én is beparáztam az első randimon, 15 voltam. Amikor a fiú közeledett megcsókolt, nyelves volt, de akkor olyan furán éreztem magam, hogy elköszönésnél már nem is akartam megcsókolni, hiába odavoltam érte. Hát igen, furcsák a lányok. El ne felejts majd beszámolni, kíváncsi vagyok. ;)
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:20 vagyok...
Igen, ahogy írták ha nem akarja a csókot akkor nincs baj:)
Én spec a 3. randin csókoltam meg, mert a lánynak még nem volt senkije előttem, igaz ő idősebb volt nálatok 4 évvel :)
Először szerintem nyiss egy szájrapuszival, nézd meg mit reagál majd jöhet a nyelves.
ja télleg am elmondanám hogy most ballagtunk le 8dik bol és oszt társak is voltunk.. :D
régem oszt kiránduláson nagyon elcsesztem a lánynál 1 lehetőségem pedig meg volt rá az alkalom de sztem ezt ő is tudja de nem karok ebbe belemenni
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad
Most van valakid? Van kedved ismerkedni?:D
:) utolsó egyben első kérdező is .. :D
privátba add meg az msn edet vagy vmit azt ot leírom majd mert ide nem szivesen írom le :)
csak a privát üzit hol kell megnézni?
nekem még uj XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!