Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mi legyen a randimon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi legyen a randimon?

Figyelt kérdés

sziasztok!

14éves fiú vagyok.

szerelmes vok 1 lányba.tudom h nincs barátja:)

holnap lessz a randim a lánnyal elmenyünk moziba...

de a mozi a másik városban van :D

na szóval azt kérdezném én tőletek :

mit csináljak a buszozás és a gyaloglás közben ja meg persze a film alatt:)

én olyanra gondoltam h belemegyek ilyen szerelmi témákba a gyalogláson és akk megfogom a kezét vagy ezt a film alatt kellene ? (megfogni a kezét)

és a film után vagy már a házuk előtt elmondani neko hogy teccik és szeretem vagy ilyesmi..

kérlek rendes válaszokat adjatok!!!!!!!!!!!!

2011. júl. 10. 09:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszoló egyben az első is:D

Hát az majd jön magától. Ha nem elutasító a lány akkor nyelves, de ne légy erőszakos. Hidd el az magától jön majd, így nem lehet megmondani. Ne izgulj, könnyű mondani, de tényleg ne:D Én is beparáztam az első randimon, 15 voltam. Amikor a fiú közeledett megcsókolt, nyelves volt, de akkor olyan furán éreztem magam, hogy elköszönésnél már nem is akartam megcsókolni, hiába odavoltam érte. Hát igen, furcsák a lányok. El ne felejts majd beszámolni, kíváncsi vagyok. ;)

2011. júl. 10. 09:30
 12/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:20 vagyok...

Igen, ahogy írták ha nem akarja a csókot akkor nincs baj:)

Én spec a 3. randin csókoltam meg, mert a lánynak még nem volt senkije előttem, igaz ő idősebb volt nálatok 4 évvel :)

Először szerintem nyiss egy szájrapuszival, nézd meg mit reagál majd jöhet a nyelves.

2011. júl. 10. 09:32
 13/26 A kérdező kommentje:

ja télleg am elmondanám hogy most ballagtunk le 8dik bol és oszt társak is voltunk.. :D

régem oszt kiránduláson nagyon elcsesztem a lánynál 1 lehetőségem pedig meg volt rá az alkalom de sztem ezt ő is tudja de nem karok ebbe belemenni

2011. júl. 10. 09:32
 14/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad

Most van valakid? Van kedved ismerkedni?:D

2011. júl. 10. 09:33
 15/26 A kérdező kommentje:

:) utolsó egyben első kérdező is .. :D

privátba add meg az msn edet vagy vmit azt ot leírom majd mert ide nem szivesen írom le :)

2011. júl. 10. 09:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Ööö én a 18 éves lánytól kérdeztem:D Asszem a 2. válaszoló...de írt többet is.
2011. júl. 10. 09:36
 17/26 A kérdező kommentje:
73%os lánynak mondom ^^
2011. júl. 10. 09:37
 18/26 anonim ***** válasza:
Nincs senkim. :D Írok privátot, mert ennek az e-mail címemnek a jelszavát nem tudom. Úgy jó lesz?
2011. júl. 10. 09:39
 19/26 A kérdező kommentje:
oksa:)
2011. júl. 10. 09:46
 20/26 A kérdező kommentje:

csak a privát üzit hol kell megnézni?

nekem még uj XD

2011. júl. 10. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!