Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnák ismerkedni szép, kedves lányokkal? 16F
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:31
Te hülye vagy! Semmi köze az inteligenciának a csajozáshoz..
A bunkó pasikat jobban szeretik a csajok,mint a jófiúkat..
A válasz megírásának időpontja: ma 10:12
"Te hülye vagy! Semmi köze az inteligenciának a csajozáshoz.."
Tehát ezek szerint neked is megy ... mert intelligenciával elég szarul állsz ... legalábbis az első mondatod alapján úgy tűnik ... :-P
Egyébként pedig nekem bejött ... így 20 év csajozás (ha jól számolom akkor kezdhettem) és sacc félszáz kapcsolat távlatában ...
Persze, én azt szeretem ha le is köp, meg kirúgja alólam a széket.
Olyannal szóba sem állok aki ki akarja fizetni a piámat, az a legjobb ha otthagy a kifizetetlen számlával. Az már csak hab a tortán ha sem írni, sem beszélni nem tud helyesen.
Túl intelligensnek nem kell mutatkozni, még a legelvetemültebb bölcsész csaj sem akar feltétlenül Heideggerről társalogni egy fesztiválon.
Ismerkedni pedig bárhol lehet, ha szimpi vagy neki akkor a Tescoban a szalámisoron sem fog elhajtani, ha nem vagy szimpi akkor meg tökmindegy.
:D Nagy számok törvénye ---> akárhol ^^
(16/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!