Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnák ismerkedni szép, kedves lányokkal? 16F
tudod hol lehet a legjobban becsajozni?....
...nyelvtan órán!:DDD
16/F
És ha az utcán odamegyek a csajokhoz valami kamudumával akkor az beválhat?
Különben ahova mi megyünk ott nincsenek valami jó csajok, és oda inkább ilyen baráti társaságok mennek. Fiúk, lányok vegyesen. Szóval ha odamegyek valami csajhoz, a csávó aki szintén ott van biztos úgy veszi, hogy belekötök.
1., Ha helyesen írsz - mert jártál iskolába és megtanították -, akkor az egyfajta alapvető intelligenciáról árulkodik: ergo könnyebb csajozni.
2., Bárhol le lehet szólítani egy csajt, ha kreatív és jópofa vagy, akkor pont az jön be, hogy a legidétlenebb helyzetben is tudtál hozzá úgy szólni, hogy érdekes legyél ...
3., Azok a csajok, akik nagy társasággal járnak bulizni, pont azért teszik, mert általában nincs párjuk ... de ezt elég hamar le lehet venni.
4., 16 évesen Te, hogy a francba jársz piázni, ha 18 év alatt nem is kaphatsz szeszt???
Helyesen írok, csak nálunk így mondják, de ha ez a legnagyobb gond.
Különben ha megpróbálnák odamenni egy csajhoz valami szöveggel ez nem lenne gagyi és nem röhögne ki.
És nem vagyok részeges, nem szoktam berúgni.
Meg kell mindent probalni, ugymond kell "elni".
Szerintem, ha az utcan odamennel kb 20-30 ismeretlen lanyhoz, koszonnel, es megkerdezned, hogy nem akarsz jobban megismerni, akkor lehetelen, hogy legalabb egynek ne gyere be es ne legyen semmi s dologbol, de ezt meg ensem probaltam. Amugy szerintem a mosollya, szemezessel sok mindet meg lehet tudni. Ha pl egy discoban ranezel egy lanyra, mosolyogsz, es os is radnez, mosolyog es nem veszi le a tekinteted egybol rolad, akkor ott lehet lepni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!