Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most írjak rá vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most írjak rá vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel 2x "randiztam", tök jól alakultak a dolgok. Eddig szinte mindig én írtam rá msn-en (kb. 4x beszéltünk), de ennek ellenére úgy jött le nekem, hogy szívesen beszél velem. Még barátságnak sem mondható a viszonyunk, de még bármi lehet belőle. Írjak rá én, vagy várjam meg míg ezt ő teszi meg?
2011. júl. 7. 20:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
írj rá és kész :D
2011. júl. 7. 21:23
 12/15 anonim ***** válasza:

Én mindig megvárom hogy Ő írjon rám...esetleg ha valami nagyon extra én írok neki.

18f

2011. júl. 7. 21:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd meg a "Nem kellesz eléggé" című filmet, és rájössz, hogy erre nincs jó válasz!

Miért? Mert mindenki más és más. Mindenki más dolgokat gondol egy adott helyzetről, esetleg később másképp is láthatja ugyanazt. Akár átfordulhat a másik irányba is!

No meg a vélemény kialakulásának is vannak körülményei - ezt is mindenki másképp értékeli.

Nem tudom, ma mi a szokás, de régebben a fiúk nem szerették a nyomulós lányokat. Ma több a nő és kevesebb a fiú, így logikusnak tűnhet az is, hogy a lányok kezdeményeznek. DE! Igen, legyen benned egy kis női tartás! Ha kellesz a fiúnak, nem fogja titkolni! Emiatt nem kell aggódnod.

41/F

2011. júl. 7. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:
írj rá mindenképp! később majd ő fog keresni téged, hidd el!
2011. júl. 7. 23:40
 15/15 anonim válasza:
Ha még 1 kicsit is felmerül benned, hogy tetszel-e neki, teljes nyugodsággal megkérdezheted, én az ijen dolgokat mindig ugy képzelem el, ha tölem kérdeznék meg akkor mit tennék. Ha tetszel neki megfogja mondani, mert nem lesz zavarban, mert te kérdezted. Ha nem tetszel neki akkor meg ugy is 2 napon belül elfelejti az egészet
2011. júl. 8. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!