Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most írjak rá vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most írjak rá vagy ne?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel 2x "randiztam", tök jól alakultak a dolgok. Eddig szinte mindig én írtam rá msn-en (kb. 4x beszéltünk), de ennek ellenére úgy jött le nekem, hogy szívesen beszél velem. Még barátságnak sem mondható a viszonyunk, de még bármi lehet belőle. Írjak rá én, vagy várjam meg míg ezt ő teszi meg?
2011. júl. 7. 20:53
1 2
 1/15 Biasa ***** válasza:
Vedd elő a női büszkeségedet és várd meg, hogy ő írjon!Ha érdekled, hamarosan jelentkezni fog.
2011. júl. 7. 20:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi:) Én is így gondolom, de most is fönt van és mégsem ír rám:(
2011. júl. 7. 20:57
 3/15 anonim ***** válasza:

Elérhető?? Lehet elfoglalt és valami dolga van épp, vagy nem vette észre, hogy te bejelentkeztél! :)

2 randi után biztos bejössz neki! :)

2011. júl. 7. 20:59
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen, elérhető! És pont ezért furcsa. Az mondjuk lehet igaz, hogy nem látta, hogy bejelentkeztem.
2011. júl. 7. 21:00
 5/15 A kérdező kommentje:
Ja és igen, nagy valószínűséggel bejövök neki, de mégsem keres. Ez nagyon rossz érzés, mert az előzmények után nem ezt várnám.
2011. júl. 7. 21:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Na és mi van,ha ő is pont rád vár?Mi van ha annyiszor átb@szták,hogy biztosra akar menni?Több pasi van úgy,hogyha a lány kezdeményez,akkor biztos komolyan gondolja.Szerintem tedd félre a büszkeséged és írj rá!:)
2011. júl. 7. 21:11
 7/15 A kérdező kommentje:
De nem gáz, hogy mindig én írok rá? Nem akarom, hogy nyomulósnak tűnjek!
2011. júl. 7. 21:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Talán még örülne is neki ha nyomulnál.Szerintem simán vedd át a kezdeményezést ha akarsz valamit tőle,eztán ha majd ő is észreveszi,akkor fog keresni.
2011. júl. 7. 21:14
 9/15 anonim ***** válasza:

Ezt a kezdeményezéses dolgot sose értettem. Ezzel nekem is mindig problémáim vannak:D

21/F

2011. júl. 7. 21:15
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nehéz dönteni:)
2011. júl. 7. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!