Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! 3-4 évvel idősebb lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 3-4 évvel idősebb lány szóbajöhet nálatok? Vagy inkább a veletek egykorúakat, vagy a fiatalabbakat preferáljátok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 18:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
70%

A lényeget 19:05 mondta!

Ez attól függ, hogy te hány éves vagy. Ha nem is 25 de 30 fölött ha egy kicsit odafigyelsz akár 10 év korkülönbség sem tűnik fel.

De ha mondjuk az eggyik fél 15 év körüli vagy +/- egy év akkor ott a párjánál egy egy év eltérés már komolyan kijöhet, ugyanis az emberek ilyenkor vállnak felnőtté, ez egy átalakulás és nagyon gyorsan fejlődnek, mind értelmileg mind testileg.

Arról nem is beszélve hogy a nők hamarabb érnek mint a férfiak ez tudományos tény. Bár ha te úgyérzed hogy ő jó lesz akkor ez mindegy.

Minden esetre ha egy ilyen pasit találsz(akinek idősebb csaj kell) az mindenképpen jó mert ez azt jelenti hogy szereti a kihívásokat.

Fiatalabb csajokra a lusta pasik hajtanak, ugye ez lényegesen könnyebb mert lehet villogni hogy neki milyen idős pasija van.

18/F

2011. júl. 7. 21:32
 12/35 anonim ***** válasza:

fiatalabbakat mert azok felnéznének rám sztem

f17

2011. júl. 7. 22:10
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint a kor nem számít.. értelem szerűen egy egészséges korosztály felett értem... pl az nem gáz ha 22 évesen valakinek 30 éves barátnője van de ha mondjuk 18 évesen van 10 éves barátnő az már gáz... remélem érted mire gondolok. NEm a számbeli diferencia a lényeg hanem hogy melyik korosztályról beszélünk :-)
2011. júl. 8. 11:19
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

21:32

Amit írtál, az tévhit. (Köze sincs a tényhez.)

A nők ugyanakkor érnek, mint a férfiak. Ez a tény. (Maximum te későn érő típusú vagy.)

2011. júl. 8. 23:45
 15/35 anonim ***** válasza:
32%

23:45

szerintem viszont nagyon is sok van benne !

a nők tényleg hamarabb érnek álltagban, rákeresel biztos sok bizonyíték van rá 80%-a a nőknek hamarabb érik mint egy fárfi

EZt BIológiailag is átgondolhatod :)..

2011. júl. 9. 19:48
 16/35 anonim ***** válasza:
Én a fiatalabbakhoz vonzódom.
2011. júl. 10. 09:56
 17/35 anonim ***** válasza:
70%

19:48

Hiába vitatkozol a tényekkel, attól még azok nem változnak meg. Vagyis a nők nem érnek hamarabb, hanem ugyanolyan ütemben ének, mint a férfiak.

2011. júl. 11. 00:06
 18/35 anonim ***** válasza:
Nálam minden barátnőm idősebb volt. Most 25 vagyok. Mivel a munkahelyemen a legtöbb nő idősebb nálam, mostanában elég sokat fantáziálok 30-35 éves nőkről. Hietetlen, hogy hány nő bombázó még 35 évesen is.
2011. júl. 11. 06:36
 19/35 Nevem Senki17 ***** válasza:
Nekem már volt 7évvel idősebb:D.. szerintem belefér.. ha szeretsz valakit, akkor nem nagyon érdekel a kora:)
2011. júl. 11. 13:05
 20/35 anonim válasza:
Nekem speciel mindegy, hogy idősebb vagy fiatalabb, de csak addig amíg 3 év a maximum korkülönbség...
2011. júl. 12. 04:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!