Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Miért ilyen?
Elegem van. De nagyon. Van egy lány aki egy ideje tetszik, de amolyan plátói módon, ugyanis még nem találkoztunk. A lány a közös ismerősök szerint nem szép, pasija még nem volt, sőt rondának tartják. A lány idejének nagy részében tanul, táborokba jár...pasija még nem volt.
De amiért nagyon pipa vagyok az az, hogy egy jóbarátom mondta neki, hogy lehet, hogy tetszik nekem, mert elég sokat kérdezek róla. Majd visszakérdezett hogy én tetszek-e neki, mire ő "NEM NAGYON". Na ez nagyon fájt, főleg, hogy még csak pár képen látott. Ennek ellenére eljönne velem strandra (de csak a barátnője miatt szerintem, aki szintén jönne). Most mivan? mit csináljak? hogy tovább? Nagyon rossz érzés...mi értelme az életnek??????????
Mi értelme az életnek ?????? Azért ne ess túlzásokba :D:D
Először is nyugodj meg! Teljesen feleslegesen őrlődsz, hidd el nekem!
Én ezzel úgy vagyok, hogy akkor hiszem el, ha én hallom, nem pedig úgy, hogy másképp mondja.
Akkor mondok még valamit :D
A jó barátodnak tetszik az a lány, és ezért kérdezősködött tőle.
És a lány Nem nagyon válasza, az sztem nem rossz :)) Gondolod, hogy igazat mondott a haverodnak...ugyan :D
De ezt neked kell megkérdezned tőle, beszélgess vele, és próbálj hozzá közelebb kerülni:))) Másképp nem fog menni, sok sikert !!
És ha segíthetek, írj nyugodtan levelet!
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!