Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a baj velem? Miért ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Miért ilyen?

Figyelt kérdés

Elegem van. De nagyon. Van egy lány aki egy ideje tetszik, de amolyan plátói módon, ugyanis még nem találkoztunk. A lány a közös ismerősök szerint nem szép, pasija még nem volt, sőt rondának tartják. A lány idejének nagy részében tanul, táborokba jár...pasija még nem volt.

De amiért nagyon pipa vagyok az az, hogy egy jóbarátom mondta neki, hogy lehet, hogy tetszik nekem, mert elég sokat kérdezek róla. Majd visszakérdezett hogy én tetszek-e neki, mire ő "NEM NAGYON". Na ez nagyon fájt, főleg, hogy még csak pár képen látott. Ennek ellenére eljönne velem strandra (de csak a barátnője miatt szerintem, aki szintén jönne). Most mivan? mit csináljak? hogy tovább? Nagyon rossz érzés...mi értelme az életnek??????????

2011. júl. 7. 01:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
valaki válaszoljon már...:s
2011. júl. 7. 02:08
 2/11 Argloss ***** válasza:

Másodkézből kapott információknak sohasem szabad hinni. Még ha ugyanazt is mondta, mint a lány, akkor sem biztos, hogy valójában ezt gondolta. Ha ilyennek tartják a barátaid és tudja, akkor nem valószínű, hogy őszinte velük.. Ha jóban vannak akkor sem...

Ez a dolog még nincs leírva. Ha élőben is beszélgettek és jobban megismerkedtek ebből még bármi lehet.. Önbizalom. Azt sohase veszítsd el!

2011. júl. 7. 02:13
 3/11 anonim válasza:
Mi értelme az életnek? Szerintem ilyen kérdést ne írj a végére, ezzel csak "agyonütöd" az egészet. Amúgy nem tudom mi baja van, a lányokat nehéz megérteni. Még gondolkodom rajta, és írok még egy választ. :)
2011. júl. 7. 02:14
 4/11 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat...de jövök még egy vallomással. Az a "jóbarátom" akinek mondta nos...ő...a húgom, és a legjobb barátnője...:s
2011. júl. 7. 02:19
 5/11 Argloss ***** válasza:

Még akkor se biztos, hogy teljesen őszinte vele. Főleg így, hogy a barátnője öccséről van szó.

Bátraké a világ, de ne vidd túlzásba a nyomulást. Nem tudom, hogy milyen idősek vagytok, de szerintem ez a lány óvatosabb fajta, szóval ne vallj egyből szerelmet...

2011. júl. 7. 02:25
 6/11 A kérdező kommentje:

nem nem fogok, de már annyira szeretnék vele találkozni, kíváncsi lennék rá. Amúgy én 19 ő 17.

szerinted van még olyan kérdés amit megkérdeztethetnék hugommal?

2011. júl. 7. 02:29
 7/11 Argloss ***** válasza:

Szerintem ne kérdeztess, jobb ha inkább te kérdezed meg a dolgokat. Én nem szeretem ha így kémkednek. (a nem úgy kérdezi, hogy feltűnjön az nem feltétlenül jön be mindig...)

Persze jó felkészültnek lenni mindenre, de akkor tőle mit fogsz kérdezni?? Lehet, hogy csak elvenné a kedvedet a próbálkozástól. Ha még nem beszéltetek, nem ismer, akkor olyannak láthat, mint a nővéred. Az nem biztos, hogy jó.

Ha nem tudsz várni, akkor van MSN, Facebook, Email, stb., ahol beszélgethetsz vele. Ismerkedj, akkor nem leszel annyira feszült találkozáskor, mert jobban fogod tudni, hogy milyen közvetítő nélkül. Neki se lesz olyan stresszes az első találkozás így...

2011. júl. 7. 02:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Ilyenek a átlagos lányok, baromi nagy igényeik vannak.
2011. júl. 7. 06:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha adsz más szavára nemlessz önbizalmad ha nincs önbizalmad a csajok kitapossák a beled.

Legyél Keményfas.u Csávó az ilyet érzik a csajok

2011. júl. 7. 12:09
 10/11 A kérdező kommentje:
ebbe igazad van, igyekszem is adni a magabiztosat a felszinen, de a felszin alatt azt se tudom mi lesz velem, es azt se hogy tovabb. olyan mintha nem tartoznek sehova...ennel roszabb erzes nincs :s
2011. júl. 8. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!