Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi legyen az első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen az első randin?

Figyelt kérdés
Hétvégén elhívnék randizni egy lányt, akit már jó ideje ismerek. Ő még nem tudja, mit forralok, max csak sejtheti hogy bejön nekem, egy korábbi éjszakai tivornya megnyilvánulásaiból. Alap, hogy autóval mennék érte, a távolság miatt. A helyi kocsma nem valami jó helyszín sztem. Elvinném mondjuk kajálni Győrbe vagy valami. Hogy csaljam el, miről dumáljunk, hogy vezessem fel neki stb. Az addig tiszta, hogy az első randin nem kell erőltetni a csókot, ha visszakozik.
2011. júl. 6. 22:49
 1/5 anonim válasza:

győrtől milyen messze laksz? mert ha messze akkor nem olyan jó ötlet hátha nem működik köztetek.

a csókot tényleg ne erőltesd, nevettesd meg mindig és hívd el még egy randira. ha igent mond, szerintem nyert ügyed van :)

2011. júl. 6. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
séta, fagyi, üljetek le a rábaparta...;)
2011. júl. 6. 23:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem elösször is kérdezd meg tőle ha még nem tetted hogy elmenne-e veled mert az se biztos hogy igen. Mond meg neki hogy szívesen elvinnéd őt valahová esetleg lenne-e kedve veled elmenni egy étterembe. Ha kicsit is érdekled tuti igent mond. Ha nem ismeritek még egymást annyira akkor beszélgessetek a családról,barátokról,stb. Ez majd jön magától.A vacsora közben vagy után elmondhatod neki hogy nagyon jól érzed magad vele és hogy nagyon tetszik neked..
2011. júl. 6. 23:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Ő nem győri, én sem. Ő Pápa felé lakik, én Sopron felé. Kb fél óra szabályosan az út hozzájuk. Onnan Győr is kb ennyi. De éjszaka rövidebb szokott lenni...
2011. júl. 6. 23:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy komoly étterembe vinni nem erős egy kicsit? Sztem ahoz még lehet, hogy fiatalok vagyunk ˝szellemileg˝ (Mármint bohémak, vidámak. Majd 30 évesen...)
2011. júl. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!