Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 nap és vége, már csak barát?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal, eléggé nagy baráti körrel rendelkezik ... eleinte reménytelennek láttam hogy én valamikor össze jövök vele. Aztán elmentünk haverokkal ,vele,meg a barátnőivel ... 1 óra múlva smároltunk,
Sétáltunk ,beszéltünk...AZTÁN:
Beszélek vele még aznap este hajnali 5ig msn-en... és kijelenti hogy neki tetszik egy másik srác és nagyon rég óta vár rá ,de a srác elutasította mert nincs rá ideje ,aztán most megint van valami köztük és hogy LEGYÜNK INKÁBB BARÁTOk .
És kérte hogy 2 nap múlva 9kor este mennyünk sétálni...-.-
valaki lát valami esélyt is erre a csajra? Többször is mondta hogy inkább barát aztán késöbb majd meglátjuk mi lesz ... Most szeret?
17/L 16/F
2011. júl. 6. 22:23
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább mondd meg neki, hogy ne szórakozzon veled.. Ha nem akar semmit akkor ne hívogasson..
2/2 anonim válasza:
Szerintem is mond meg neki hogy ne szórakozzon veled és szakíts meg vele minden kapcsolatot. Biztos hogy nem szeret! Csak azért smárolt veled hogy el tudja felejteni a másik pasit akinek nem kell. Csak tartaléknak vagy jó hogy amikor nincs a másik ott legyél neki te és ne legyen egyedül. Nehogy eszedbe jusson elmenni vele sétálni mert te lehet még jobban beleesel egy nap meg bejelenti hogy összejött mással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!