Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 1 nap és vége, már csak barát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 nap és vége, már csak barát?

Figyelt kérdés

Találkoztam egy lánnyal, eléggé nagy baráti körrel rendelkezik ... eleinte reménytelennek láttam hogy én valamikor össze jövök vele. Aztán elmentünk haverokkal ,vele,meg a barátnőivel ... 1 óra múlva smároltunk,

Sétáltunk ,beszéltünk...AZTÁN:

Beszélek vele még aznap este hajnali 5ig msn-en... és kijelenti hogy neki tetszik egy másik srác és nagyon rég óta vár rá ,de a srác elutasította mert nincs rá ideje ,aztán most megint van valami köztük és hogy LEGYÜNK INKÁBB BARÁTOk .

És kérte hogy 2 nap múlva 9kor este mennyünk sétálni...-.-

valaki lát valami esélyt is erre a csajra? Többször is mondta hogy inkább barát aztán késöbb majd meglátjuk mi lesz ... Most szeret?

17/L 16/F

2011. júl. 6. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább mondd meg neki, hogy ne szórakozzon veled.. Ha nem akar semmit akkor ne hívogasson..
2011. júl. 6. 22:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is mond meg neki hogy ne szórakozzon veled és szakíts meg vele minden kapcsolatot. Biztos hogy nem szeret! Csak azért smárolt veled hogy el tudja felejteni a másik pasit akinek nem kell. Csak tartaléknak vagy jó hogy amikor nincs a másik ott legyél neki te és ne legyen egyedül. Nehogy eszedbe jusson elmenni vele sétálni mert te lehet még jobban beleesel egy nap meg bejelenti hogy összejött mással!
2011. júl. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!