Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért vert át?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért vert át?

Figyelt kérdés
Volt egy lány,aki nagyon teccett,de volt barátja.Néhanapján beszéltünk msnen,azelött együtt is voltunk. Egyszer rámírt msn-en hogy szakított a barátjával(akivel elkezdtem elég jóban lenni,dumáltam vele) és hogy szeretne velem járni,mert szeret.Eléggé megörültem,mert nagyon tecett a csaj,amikor bevesznek közösbe a "volt" barátjával,hogy vicceltek,és hogy még mindig együtt vannak.Ez volt az amikor elmondtam nekik a véleményem erről a dologról,hát nem fejeztem ki magam túl szépen.:)Azóta a csajjal nem beszélek,pedig egy suliba jártunk,azonban nemrég "tényleg" szakított a barátjával,(akivel egész jól összehaverkodtam,a tette ellenére is.) Ha lehetőségem lenne,még mindig járnék azzal a lánnyal,de mivel nem beszélek vele,esélytelen,azthiszi hogy haragszok rá.
2011. júl. 6. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd azt a k.csög p.csát a francba!! nem érdemel meg téged. az exével meg jól teszed h haverkodsz
2011. júl. 6. 21:13
 2/13 A kérdező kommentje:
Miért teszem jól?:) Teccik még mindig a lány,nemtudom túltenni magam rajta:S Bár a srác azóta rendes meg minden,bocsánatot is kért,a csaj meg "eltünt":D
2011. júl. 6. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Látom benned egy ujjnyi büszkeség sincsen.

Én a helyedbe hagynám az egészet,nem érdekel hogy megszívatott?!

2011. júl. 6. 21:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Dehogyisnem. Csak bánt a dolog.:) Mert mindigis egy ilyen csajt képzeltem el:) elásta nálam magát,csak eléggé szép...:D
2011. júl. 6. 21:19
 5/13 anonim ***** válasza:

Szép sok szép lány van akik nem így fognak veled viselkedni

mint ahogy ez a csaj tette.

Kíváncsiságból hány éves?

2011. júl. 6. 21:28
 6/13 A kérdező kommentje:
16
2011. júl. 6. 21:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a csávót megszivatnám nagyon csúnyán, én az az ember vagyok akivel senki nem szórakozik még egy nő sem hiába nő lehet te nemvagy ilyen de én keményen megtorolnám
2011. júl. 6. 21:40
 8/13 A kérdező kommentje:
lehet igazad van:D de mivel tudnék vele kiba'szni?.
2011. júl. 6. 21:42
 9/13 A kérdező kommentje:
Azt élvezném ki a legjoban, ha a csaj rámina valami oknál fogva ,vagy találkoznék vele, akkor elküldeném a halál fa'szára.:D
2011. júl. 6. 21:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jóbanvagy a pasijával EX pasijával akkor szerezz vmi olyan képet amit a csaj nem akar látni vagy szeddfel dugd meg és hagyd ott azzal a szöveggel hogy "na pá legközelebb anyukáddal szórakozz"
2011. júl. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!