Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpatikus lett a barátnőm fiúja?
Figyelt kérdés
jól megértjük egymást, nagyon jókat tudunk nevetni, de nagyon rosszul érzem magam emiatt, elkerülném, de hogyan????2011. júl. 6. 17:23
1/7 anonim válasza:
hát addig örülj amíg csak szimpatikus. xD elég gáz lenne ha mélyülnének az érzéseid. szerintme azzal nincs baj hogy tetszik... ha ennél komolyabb a dolog arról pedig már te is tehetsz, hiszen "hagytad". úgy rétem, nekem eszembe se jutna bármelyik barátnőm barátjára úgy nézni, legyen az bármilyen atom pasi... és mivel megse fordul ilyen a fejemben, nem is álmodozok ilyenről, nem leszek szerelmes. arról meg nem tehetsz hogy jólnázki vagy jófej és bejön. ezjön. csak ne tegyél oylat amit később megbánsz. egy barátság többet ér mint egy ilyen "kaland"
2/7 Biasa válasza:
Kerüld el messzire, ha fontos a barátságod a barátnőddel! Beszéld le magad a fiúról és álmodban se jusson eszedbe kikezdeni vele (szerintem).Nekem tinédzser koromban tett tönkre egy barátságot hasonló szitu. A legjobb(?) barátnőm elszerette a barátom. A barátnőm hatalmas sebet ejtett rajtam, amit még hosszú évek alatt sem tudtam teljesen megemészteni. Pasikból van ezerszám választék, de jó barátból sokkalta kevesebb.Azt is kipróbálhatod, hogy a barátnőd helyébe képzeled magad. Te hogyan éreznél, ha látnád hogy kialakulóban a szimpátia köztük és a barátnőd a fiúd felé hajlik?
3/7 A kérdező kommentje:
a barátnőm a fontos, de félek, hogy ez a fiú is érzi, és hangoztatja is, hogy jól megértjük egymást. és így elég nehéz. elkerülöm
2011. júl. 6. 18:08
4/7 Biasa válasza:
Okos lány vagy te, és nem fogod megbánni, hogy így döntöttél, hogy elkerülöd. Amúgy meg ilyen faszival nem érdemes kezdeni, aki a barátnője barátnőjére kacsingat.
5/7 A kérdező kommentje:
nem szeretnék szemét lenni, de én vagyok az ész és a humor, ő pedig a csinos bombázó. na én sem vagyok csúnya, csak ő szebb, de 20 évig nem volt baj soha, csak el vagyok keseredve és ez a fiú megnevettetett és megértett. de ugyanakkor meg nem kéne, inkább idealizálom a nagy magányomban. csak ne legyen belőle nagyobb kavarodás, azért akarom elkerülni, de ő meg sokszor keres, akár tanácsért vagy csak röhögni.
2011. júl. 6. 18:19
6/7 anonim válasza:
Nem vagyok nagy jós de megjósolom h a fiúnak már elkezdtél tetszeni és köztetek lesz valami.
Ez a valami lehet jó is de valamelyikőtökre biztosan rossz hatással lesz ha nem másra akkor a barátnődre.
Ne találkozz a fiúval ha nem muszáj és mondd meg neki is h ne nagyon erőltesse a találkozásotok.
Ő a barátnőd pasija és neked ennél ne is legyen több.Ne legyen egy jó barát aki megért és megnevettet.Annyi ember rohangál a világon ne azt az egyet válaszd akit a barátnőd párjául "választott".Ha nem így teszel vess magadra és sajnálom a barátnőd ha viszont kicsit is elgondolkodsz ezen akkor már megérte írni.
Egy 17 éves lány akinek az egyik legjobb barátnője igen közel áll a pasijához és ez KIB****TTUL zavarja...
7/7 A kérdező kommentje:
igen, tudom. de jó volt leírni, nekem sosem volt még ilyen és zavarni kezdett. és egy nagyon nagyon rafkós pasi. tapasztalt, kifinomult és egy igazi vadász. hogy miért kell a barátnőmnek? talán elcsavarta a fejét a szövegével. de meg kell hagyni,tehetséges
2011. júl. 6. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!