Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác miatt változtattam a külsőmön, mégis hátbadöf?
Figyelt kérdés
Azt írja szeretlek, meg hogy találkozón lesmárol, egyéb szép dolgokat, mégis azt mondja haverjának,addig nem jön velem össze míg a mostani kapcsolatának nem lesz vége. Én próbáltam a kedvébe járni, meg változtattam magam ő miatta, azzal a reménnyel hogy tetszeni fog neki, mégis ilyet hallok vissza, akkor mér hülyít és mér táplál belém hamis érzelmeket? 4évig jártam a barátommal, ő vele is szakítottam...2011. júl. 6. 11:45
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából nem mondta soha hogy változzak, csak ő a fekete dolgokat szereti, stb. És egyszer tett egy megjegyzést,h fekete hajjal, meg pc-vel jobb lenne,vagy hasonló. Egyébként 1évig rám várt, viszont én nem szerettem őt, és későn jöttem rá, de azt hittem most lehet valami, mert nekem azt mondta hogy irántam is érez meg iránta is, tényleg hülyén jött ki. megfogadom tanácsotokat,köszönöm. Amúgy 16-ő 18
2011. júl. 6. 12:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!