Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác miatt változtattam a külsőmön, mégis hátbadöf?
Figyelt kérdés
Azt írja szeretlek, meg hogy találkozón lesmárol, egyéb szép dolgokat, mégis azt mondja haverjának,addig nem jön velem össze míg a mostani kapcsolatának nem lesz vége. Én próbáltam a kedvébe járni, meg változtattam magam ő miatta, azzal a reménnyel hogy tetszeni fog neki, mégis ilyet hallok vissza, akkor mér hülyít és mér táplál belém hamis érzelmeket? 4évig jártam a barátommal, ő vele is szakítottam...2011. júl. 6. 11:45
1/11 A kérdező kommentje:
legalább mondaná el kerek perec hogy ő nem akar engem, a másikat akarja, akkor megérteném... Szerintetek hagyjam őt? tényleg leszállok róla..
2011. júl. 6. 11:47
4/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen ember után ne teperj. Egyrészt, nem vagy neki úgy jó, ahogy vagy - eleve rosszul kezdődik egy kapcsolat, ha változtatni kell miatta magadon. Másrészt, megcsalja veled a barátnőjét - és ha összejöttök, Téged is meg fog? MInd a kettőtöket megaláz ezzel.
5/11 anonim válasza:
Először beszéld meg vele, hogy mit akar. Kerek perec mondd meg, hogy ha akar téged, akkor ne tartson két vasat a tűzbe. De nem tűnik egy főnyereménynek a srác, szóval ezek alapján nem sokat veszítesz vele. Egy ilyen viselkedés nem túl jó beugró egy kapcsolatban.
6/11 anonim válasza:
Egyrészt ne az alapján dönts, amit visszahallasz. Másrészt ne kezdj olyan pasival, akinek barátnője van, de közben mást is hülyít, meg "lesmárolna". Harmadrészt, ha egy ilyen srác miatt rúgtál fel egy 4 éves kapcsolatot, akkor meg is érdemled...
7/11 anonim válasza:
Először is buta vagy,hogy miatta változtattál magadon,akár külsőleg,akár belsőleg. Így látja,hogy ahogy fütyül,Te úgy táncolsz,és ez nem pálya neki. A pasik szeretnek vadászni,és hódítani,ha Te csak úgy odadobod neki magad,az már nem kihívás neki. Ennyi.
26/N
8/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de úgy kell neked! Fogd fel tanulópénznek, ne befolyásoljon semmiféle srác az életedben. Manapság nagy divat, hogy mindenkinek egyénisége van, hát legyen neked is!
9/11 anonim válasza:
Azt kell mondjam, ez a TE problémád, nem az övé. Egy dolgot tehetsz, levonod a tanulságot, és soka többé nem bújsz ki a bőrödből és nem változtatsz magadon más kedvéért, csakis a sajátodért.
És nem ő táplálja a hamis érzelmeket benned, hanem te magad. Nincs ebben annyi, mint amennyit te beleKÉPZELTÉL.
10/11 anonim válasza:
Mondjuk addig nem kell ráhajtani, amíg kapcsolatban van. Igaz, ő is ezt csinálta, de sajna így jártál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!