Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden lány a gazdag pasikra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány a gazdag pasikra bukik?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 09:09
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

ma 11:18

én arcra megyek

2011. júl. 6. 11:19
 32/35 beetlejuice ***** válasza:

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:18

Ennyi információ alapján nem tudok dönteni, az is fontos, hogy melyik milyen ember, amúgy én elsősorban a saját lábamon szeretnék megállni, én akarom megteremteni az anyagi biztonságot magamnak, és nem másra támaszkodni, mástól függeni, persze nem mondom azt, hogy az egy hatalmas hátrány lenne, ha a párom talpraesett és ő is ugyanúgy meg tud állni a saját lábán, sőt, ez nagyon jó is, de az nálam nem szempont a párválasztásnál, hogy mennyit keres.

2011. júl. 6. 11:37
 33/35 Smartguy86 ***** válasza:
68%

Ahogy nem mondhatod minden nőre, hogy a gazdagokra bukik, úgy nem mondhatod minden gazdagra, hogy szívtelen szemétláda, aki csak parancsolgatni tud. El kell különíteni az embereket egymástól. Aki sztereotípiákban tud csak gondolkodni, annak nem sok van a fejében rakományként...

Eleve hülyeség azt állítani, hogy akinek pénze van, az hulladék ember. Nem ismered az összes gazdagot, és nem is ismerheted! Neked csak van egy elképzelésed arról, hogy milyen lehet egy gazdag, de közelről sose tapasztaltad. Élnek benned rémképek, amiket a médiából vettél, és azok alapján próbálod meg felépíteni a saját kis világodat. De ez édeskevés.

Meg kéne próbálni elvonatkoztatni az előítéleteidtől, és teljesen pártatlanul, mindenféle nőgyűlölet nélkül leülni a nőkkel beszélgetni. Hogy megismerd a valódi szándékaikat, motivációikat, terveiket! Sejtem, hogy te éppen annyira képtelen vagy ezeket elmondani egy nőnek, mint amennyire képtelen vagy odafigyelni a nők ilyen üzeneteire. Így ne is várj túl sok sikerélményt!

2011. júl. 6. 11:45
 34/35 anonim ***** válasza:
0%
IGEN! legfeljebb valaki nem vallja be.
2011. nov. 3. 15:19
 35/35 Bibi007 válasza:
Szerintem attól is függ, hogy az "alany" mennyi idős... Mert egy 35-40 évesről elhiszem, hogy a saját erejéből lett pénze, de egy 17-23 éves srácról már kevésbé. És pont ez az a korosztály, aki a faterja pénzére veri magát, és pont az ennyi idő lányok közül buknak az effélékre....
2012. ápr. 21. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!