Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány a gazdag pasikra bukik?
ma 11:18
én arcra megyek

A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:18
Ennyi információ alapján nem tudok dönteni, az is fontos, hogy melyik milyen ember, amúgy én elsősorban a saját lábamon szeretnék megállni, én akarom megteremteni az anyagi biztonságot magamnak, és nem másra támaszkodni, mástól függeni, persze nem mondom azt, hogy az egy hatalmas hátrány lenne, ha a párom talpraesett és ő is ugyanúgy meg tud állni a saját lábán, sőt, ez nagyon jó is, de az nálam nem szempont a párválasztásnál, hogy mennyit keres.

Ahogy nem mondhatod minden nőre, hogy a gazdagokra bukik, úgy nem mondhatod minden gazdagra, hogy szívtelen szemétláda, aki csak parancsolgatni tud. El kell különíteni az embereket egymástól. Aki sztereotípiákban tud csak gondolkodni, annak nem sok van a fejében rakományként...
Eleve hülyeség azt állítani, hogy akinek pénze van, az hulladék ember. Nem ismered az összes gazdagot, és nem is ismerheted! Neked csak van egy elképzelésed arról, hogy milyen lehet egy gazdag, de közelről sose tapasztaltad. Élnek benned rémképek, amiket a médiából vettél, és azok alapján próbálod meg felépíteni a saját kis világodat. De ez édeskevés.
Meg kéne próbálni elvonatkoztatni az előítéleteidtől, és teljesen pártatlanul, mindenféle nőgyűlölet nélkül leülni a nőkkel beszélgetni. Hogy megismerd a valódi szándékaikat, motivációikat, terveiket! Sejtem, hogy te éppen annyira képtelen vagy ezeket elmondani egy nőnek, mint amennyire képtelen vagy odafigyelni a nők ilyen üzeneteire. Így ne is várj túl sok sikerélményt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!