Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány a gazdag pasikra bukik?
ma 09:42 minden szavával egyetértek! Magam sem írhattam volna jobban.
Majd HA egyszer sikerül felnőni, kedves kérdező, akkor te is megérted.
ma 10:03
OTT A PONT!
Tehát minden olyan válasz, ami a te véleményednek ellentmond, az hülyeség, és minden olyan, ami egyetért veled, az jó és értelmes? Szerintem alapíts egyházat :DDD
Én végeztem...
ma 10:43
Látszik hogy hülye vagy!
ez itt a lényeg:
..de a megértés, az empátia és az érzékenység mérföldekre áll tőlük. Ilyen férfi, amit te leírsz, tényleg nincs, nem létezik. A megértő és empatikus férfiak általában nem gazdagok, hanem az önzők..
A kettő kizárja egymást? Mi van akkor, ha az illető el tudja különíteni a magánéletét a munkájától? Mert végső soron egy érett férfi erre is képes kell, hogy legyen. Az üzletben nyilván nincsen empátia, de a magánéletben kell, hogy legyen. Szinte minden sikeres embernek van családja, több gyereke. Hogy a bulvármédia néha-néha kikap egyet közűlük, az egyedi eset (azok is főleg a "celebek", filmszínészek és zenészek közül valók).
Hallottál már rossz szót Bill Gates-ről, mint apa? Vagy mint férj? Vagy pl Steve Jobs-ról, mint szerető? Vagy írtak már olyat, hogy a Tesco Company egyik nagyrészvényesét k.urvázáson kapták?
Te csak szeretnéd, hogy igaz legyen az, amit hiszel, mert akkor megnyugodhatnál, hogy nem te voltál a béna. De a helyzet az, hogy mindenkinek egyéni joga és lehetősége az, hogy MÁS legyen, mint a többiek. Igaz ez a nőkre és a férfiakra egyaránt. Ha olyan nagyra vagy magaddal, mutasd meg a nőknek, hogy te képes vagy őket meghódítani pénz nélkül is! Az út nyitva áll előtted is!
Olyan van, hogy valaki el tudja különíteni a magánéletet a munkától, de olyan nincs, hogy a kettőben gyökeresen más személyisége lenne... figy az, aki napi 8 órán keresztül játssza a nagyfőnököt, akit tisztelni kell, stb. illetve két hetente még össze is gyűlnek konferencia stb ürügyén, hogy bebizonyítsák maguknak, milyen nagyhatalmaúak, az hazamenve nem fog üngyürü-büngyürüzni... ez 100%.
Szóval ilyen férfi nincs, ezt elfelejtheted.
DE azzal egyetértek, hogy nem minden csaj a pénzre bukik. Nézd meg, a legutolsó lecsúszott drogosoknak is van ált. csaja :P A csajoknak kell persze egzisztencia, jó külső, jó duma, jó belső. Aztán az személyenként változik, hogy ebből a kotyvaszból kinek mi a fontosabb, meg mi kevésbé az.
Btw valamennyire nekem fiúként is számít az egzisztencia, mert én se jönnék össze egy csövessel, bármilyen széplelkű is. És ugyan vidéki földművelő családokból származó lányokkal már próbálkoztam, de megtanultam, hogy velük se lehet mit kezdeni, mert különböző társadalmi rétegből valók vagyunk. És ezt nem sznobizmusból mondom, gyűlölöm a sznobizmust (pont azért, mert elég "nagyhatalmú" embert láttam életem során faterom révén), hanem azért, mert az olyannal nincs közös téma, és az életfelfogásunk, életvitelünk is teljesen más.
Akkor most ezek szerint nekem is számít a pénz...
Kérdező, te eszméletlenül sötét vagy! Nem csoda, hogy nem tudsz magadnak egy nőt se felszedni, és ennek nem az az oka, hogy csóró vagy esetleg, a megnyílvánulásaidból is látszik, hogy neked nincs agyad, vagy talán egy befőttesüvegben tárolod a polcon, de használni nem szoktad, az biztos. Smartguy86 jól leírta a lényeget, és észérveket hozott fel, amikre te annyit tudtál reagálni, hogy "hülye vagy", veled még vitatkozni se lehet, mert csak ennyit tudsz mindenre mondani! És itt vagyok én példának, a barátom egyáltalán nem gazdag, se a családja, se ő maga, de neki van agya pl. amit tud is használni, mondjuk gondolkodásra, lehet vele kommunikálni és amellett kedves és figyelmes is!
Te ezek körül bármelyikre is képes vagy? Hát kötve hiszem, ásd el magad a föld alá, jobb lesz azzal mindenkinek.
ma 11:09
Te érted a dörgést a többi válaszoló álszent..
beetlejuice! Hadd kérdezzem meg azért tőled is, amit ilyenkor szoktam :)
Adott két férfi. Az egyik sikeres bankár, van pénze, és sok hosszútávú befektetés is, ergo a jövőben is lesz miből gyereket nevelni. A másik egy meg nem értett művész, elég keveset keres, és nem is fogja soha felvetni a pénz.
... melyiket választanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!