Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összetört szív. Mi tévő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetört szív. Mi tévő legyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 8-9 hónapja ismerek.Körülbelül 1 hónappal ezelőtt találkoztunk először.Mielőtt még nem találkoztunk már akkor szeretem eléggé.Elkezdtünk találkozgatni.Tudtam hogy van barátja csak azt hittem azért találkozgatunk mert ott akarja hagyni a barátját.A 4-edik találkozónál a barátnőének előttem is mindig a barátját emlegette.Én meg mondtam neki nem csípem a barátját.Végül sok vita után barátság lett.De nekem úgy fáj a szívem hogy nem velem van hanem mással.Aki meg se érdemli.Lassan 1 hete úgy érzem magam ezek miatt is hogy a kutyának se kellek meg fáj a szívem is érte.. Mi tévő legyek? Egy szomorú 17 éves fiú.
2011. júl. 6. 01:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A kerdezo kicsit felrevezett minket, ugyanis 8-9 honapja csak virtualisan ismeri a lanyt, ami ugyebar valojaban nem is ismeretseg, a tenyek valos ertelmeben csak 1 honapja talalkoztak IRL.
2011. júl. 6. 02:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy beszéltél neki az érzéseidről?
2011. júl. 6. 02:11
 13/18 anonim ***** válasza:

Magyarazat kerdezonek:

Illetve egy tanacs. Ne beszelj vele, szuntesd meg vele a kapcsolatot minden valos es virtualis formaban. Rengeteg lany van a vilagban, akik olyan pasira vagynak, mint te, kar lenne buslakodasra pazarolni az idodet. Itt a nyar, buli, strand es mindenhol csajok. Csak rajtad mulik, hogy mikor maszol ki a godorbol.

(Es bocsi a kis kozjatekert 78%-kal)

2011. júl. 6. 02:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Így van,de azért kérdezz rá nehogy aztán az legyen hogy a lány is többet gondol.érez te meg csak sóvárogsz utána és azt hiszed hiába.Ha meg csak barátnak akar és ezt te nem tudod elfogadni inkább hagyd és ne kínozd magad tovább!
2011. júl. 6. 02:19
 15/18 A kérdező kommentje:
Meg mondtam a szemébe hogy mennyire szeretem.De ő erre azt mondta ő a barátját szereti.Meg hogy őt hamarabb ismerte már mint engem.
2011. júl. 6. 02:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát a kereséssel is adódnak gondjaim..:S
2011. júl. 6. 02:27
 17/18 anonim ***** válasza:

1:az ismeretség időrendje nem lényeg!Ha ez így lenne nem válna el senki mert elöbb ismerte a férjét!

2:ahogy ezt a lányt megismerted,úgy még 1000-et megismerhetsz és legyél is azon hogy ez így legyen!

2011. júl. 6. 02:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam hogy nem lényeg az időrend.Hát lehetne megint így megismerni csak félek hogy így fognak azok is végződni mint ez..
2011. júl. 6. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!