Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kell csókolózni? L/14

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csókolózni? L/14

Figyelt kérdés
Még nem csókolóztam de szeretném tudni h milyen érzés,és hogy kell csinálni. Ok,tom szájrapuszi,aztán a nyelved átdugod a másik szájába. De ha túl nyálas? A fogaink összekoccannak? Vagy egysz csak béna vok és nem tom követni amit csinál? :( Azt akarom h jól csókoljak,de hogy ha még nincs is tapasztalatom akk hogy?
2011. júl. 5. 10:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
82%

Első alkalommal ne akarj egyből jól csókolni!:)

Ha rosszul csinálják csak akkor koccan össze a fogatok és az lehet elég kellemetlen is!Másrészről meg ez nem olyan dolog hogy rákérdezel hogyna kell és megtanulod!:)Ezt gyakorolni kell és tapasztalatot szerezni!Először ne próbálj szenvedélyesen nagy odaadással csókolni mint ahogy a filmekben is látod!Először nemis kell hogy a nyelved is átdugd cináljátok csak simán az ajkatokkal majd később érintsétek össze a nyelveteket,aztán a többi jön magától ösztönszerűen!:)

Remélem tudtam segiteni:) 16F

UI: ne próbáld meg a nyelved túl mélyre dugni mert az kellemetlen!Valamint előtte jobb ha lenyeled a nyálad és akkor nemfog kicsordulni közben!:)

2011. júl. 5. 10:44
 2/34 anonim ***** válasza:
81%

Most mit vársz? Ha tudod az elméletét akkor mért kérdezed meg hogy hogy kell? Most mutassam meg? Gyere!:D

20/F

2011. júl. 5. 10:45
 3/34 anonim ***** válasza:

hát ez pasifüggő is. Nincs erre bevált módszer, mindenkivel más és más csókolózni. Függ a másik fél temperamentumától, hogy mit éreztek egymás iránt. A lényeg, hogy reagálj a mozdulataira, kommunikáljatok egymással szavak nélkül. Játszadozz az ajkaival, és ne nagyon gondolkozz. csináld érzésből! Amúgy először valószínűleg nyálasnak fogod találni. :P

ez meg egy elég komoly videó XD

http://www.youtube.com/watch?v=tCITaAyJR9Y

2011. júl. 5. 10:46
 4/34 anonim ***** válasza:
86%
Figyelmeztetnélek hogy a lány 14 éves,te pedig 20!Vigyázz miket írsz mert veheti zaklatás ként aztán emg apuci meglátogat egy bézbózossal!xD
2011. júl. 5. 10:47
 5/34 anonim ***** válasza:

ma 10:45-as vagyok

Lehet, de mondhatom neki hogy ez csak oktató jellegű dolog volt:D Meg hát ha megkérnek rá, szívesen megmutatomXD

[link] tessék hátha megtudsz itt valamit.

2011. júl. 5. 10:53
 6/34 anonim ***** válasza:
ezt nem lehet tanítani. ÉREZNI KELL:D 14L
2011. júl. 5. 11:17
 7/34 anonim ***** válasza:

ezt tényleg csak érezni kell :)

bár nekem az első az úgy volt h szóltam előtte h "Életemben nem csókolóztam és segíts már rajtam valahogy!" végülis segítettek rajtam :) szóval ne aggódj :)

L/14

2011. júl. 5. 12:26
 8/34 Kerdesemvan ***** válasza:

Mindenki másképp csókol.Kell tudni alkalmazkodni is a másik félhez.De a csók nagyon fontos egy kapcsolatban.Ha már ismered a pasi száját,és azt,hogyan csokol,könnyebb dolgod van.Ezért jó egy tartos kapcsolat,mert ki ismeritek egymást teljesen és megtudjátok mit szeret a másik:) Ha pedig csak kalandokban van részed,akkor meg több tapasztalatot szerzel;) Rájösz kivel találsz legjobban:) Mindenki jól csokol,csak nem mindenki tud alkalmazkodni a másikhoz,és ezért úgy tünik,mintha nem tudna jól csokolni!:)Pedig igen csak nem téged:D

Ne akard az elméletet megtanulni:D De szerintem igaza van az egyik vélemény írónak,biztosan az első még túl nyálasnak fog tünni:D De aztán belejösz:) (amúgy nagyon aranyos a kérdés:D )

2011. júl. 5. 12:31
 9/34 A kérdező kommentje:
20 éves pasi apu már úton is van hozzád légpuskával. XD Csak vicceltem,am én egy kicsit fiatalabbal szeretnék csókolózni. Ugye nem sértődsz meg? :D A többi kommentelőnek köszi! :)
2011. júl. 5. 17:09
 10/34 anonim válasza:
Megmutassam?xd f/14
2011. júl. 5. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!