Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit változik a csajok izlése ~15 éves korban?
Úgyértem ha valakinek bejösz 13-14 évesen, akkor mennyi az esélye, hogy még mindig tetszesz neki, 15-16 évesen?
/olyannyira hogy 13-14 évesen kezdeményezett...
Szerintem simán van esély rá, hogy még mindig "tetszesz" neki, ahogy arra is, hogy nem. Én is 15 vagyok, 2 éve tetszett egy fiú, aki aztán elment a sulinkból. Nem ismertem igazán, de kinézetre (vagyis inkább a kisugárzása fogott meg, aztán ki tudja, milyen belül) még mindig bejön, szívesen megismerném jobban is. Szerencsére egy suliba megyek most vele, úgyhogy van rá esély :D
De van olyan is, aki régen tetszett, most meg simán elmennék mellette. Na mindegy, a lényeg hogy mindenkinek más korban és már irányba változik az ízlése, 50-50% az esély, hogy még mindig bejössz neki. Kezdj el beszélgetni vele, aztán majd kiderül.
Magamból kiindulva elég sokat változik..
Vagyis nekem vannak néha "mélyontok" mikor a legcsúnyább fiút is helyesnek látom:D És az illető kb 1-2 hétig tetszik és kész:D Később meg röhögk hogy ennyire azért nem kaphattam napszúrást:D
Jó hülye vagy, hogy lekoptattad a csajszit, most meg gondolom sír a szád, mert iszonyat jó kis csajszi lett:)
15/L
előző vagyok..
szerintem kezdj el megint vele ebszélgetni és majd lejön ami lejön hogy bejössz e neki vagy sem..:)
Szerintem sokat változik. Nekem legalábbis sokat változott az ízlésem.
13-14 évesen az emos fiúk jöttek be oO"
de ma már a kigyúrtabb fiúkat csípem :)
elég sok a különbség a kettő között :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!