Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan pasik, akiknek fontos az udvarlás?
Én íram egy lánynak szerelmes levelet. De aztán semmi...
Hülyének nézett...sztem.
Ez van, a mai hölgyeket bmw-vel és vastag pénztárcával, menő ruhával lehet meghódítani...
22 FFI
Igen ők a jófiúk, azaz a lúzerek.
Akik virágot visznek neked, randira hívnak.
Te ilyen fiúról álmodozol, még is egy "rosszfiúval" állsz le beszélgetni, aki nagyon vonzó a barátnőid körében, és számodra is tudat alatt. (:
Háát...
Az én véleményem szerint:
1. a lehető legrosszabb helyeken ismerkedsz!
2. valamiért pont az ilyen pasikat vonzod
3. hidd el nagyon sok pasi van aki szereti megismerni a lány mielőtt lefexik vele!
4. Te kissé válogatós vagy. DE! Ez nem baj!
5. Belsőre is legyél válogatós!
6. Ne discoban, és ne a környékeden ismerkedj, mert amilyen az emberek szája már a fél környék úgy tudja hogy ilyen könnyű vérű vagy (még ha ez nem is igaz)
Ja és ne is a kockákkal mert azoktól te változást nem várhatsz!
noss kb ennyi...
26/f
ámde te hány éves vagy???
Persze, hogy vannak, de ha van egy jófej "jófiú" aki ráadásul nem egy talpnyaló általában nem szabad, szóval a kérdésedre válasz, persze hogy vannak, csak ritkán találkozol velük és mégritkábban szabadok.
A jó parkolóhelyek nem sokáig állnak üresen.
19/f
Utolsó kommentelő, az embert mikor kényszerítette bármi is az udvarlásra?
Ezt pár évtizede is még magától értetődőnek tartotta a férfiak nagy része... hiszen milyen férfi az, aki nem tiszteli a nőket?
De manapság mégis egyre kevesebben vannak... szerintem elég gáz, hogy sokan már nem a szerelmet, egy leendő jó feleséget, anyát keresnek a nőkben, akinek udvarolni kell, hogy elnyerjük a szívét, akiért érdemes küzdeni, és akit szívből lehet szeretni... a nő nem egy divatcikk, amivel villogni, menőzni lehet a haverok előtt, nem egy strigula a noteszben, ami a sok gyengeelméjű szerint azt bizonyítja, milyen alfahím az illető, és nem is egy alárendelt cselédlány a párkapcsoatban, aki csak azért él, hogy a férfi minden kívánságát lesse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!