Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak még olyan pasik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Narwik kérdése:

Vannak még olyan pasik, akiknek fontos az udvarlás?

Figyelt kérdés
Egyre jobban azt tapasztalom sajnos,hogy ha megismerek egy pasit,beszélgetünk,"kerülgetjük egymást" szinte egyből a szexre tereli a szót-rosszabb esetben meg ecseteli is hogy milyen pózokba tenne magáévá..Pedig nem vagyok könnyűvérű csaj,még azt se lehet mondani,hogy ha egy hapsi rám néz,akkor látszik rajtam,hogy szexelni akarok vele,azért állok le vele beszélgetni. :S Nincsenek ma már olyan fiúk,akik először meg szeretnék ismerni a lányt,vagy ez már abszolút nem divat 2011-ben,és csak én vagyok ilyen csökött,hogy ebben hiszek?
2011. júl. 4. 15:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
9%

Én íram egy lánynak szerelmes levelet. De aztán semmi...

Hülyének nézett...sztem.

Ez van, a mai hölgyeket bmw-vel és vastag pénztárcával, menő ruhával lehet meghódítani...

22 FFI

2011. júl. 4. 16:08
 12/26 anonim ***** válasza:
6%

Igen ők a jófiúk, azaz a lúzerek.

Akik virágot visznek neked, randira hívnak.

Te ilyen fiúról álmodozol, még is egy "rosszfiúval" állsz le beszélgetni, aki nagyon vonzó a barátnőid körében, és számodra is tudat alatt. (:

2011. júl. 4. 16:13
 13/26 anonim ***** válasza:

Háát...

Az én véleményem szerint:

1. a lehető legrosszabb helyeken ismerkedsz!

2. valamiért pont az ilyen pasikat vonzod

3. hidd el nagyon sok pasi van aki szereti megismerni a lány mielőtt lefexik vele!

4. Te kissé válogatós vagy. DE! Ez nem baj!

5. Belsőre is legyél válogatós!

6. Ne discoban, és ne a környékeden ismerkedj, mert amilyen az emberek szája már a fél környék úgy tudja hogy ilyen könnyű vérű vagy (még ha ez nem is igaz)

Ja és ne is a kockákkal mert azoktól te változást nem várhatsz!

noss kb ennyi...

26/f

ámde te hány éves vagy???

2011. júl. 4. 16:16
 14/26 anonim ***** válasza:

Persze, hogy vannak, de ha van egy jófej "jófiú" aki ráadásul nem egy talpnyaló általában nem szabad, szóval a kérdésedre válasz, persze hogy vannak, csak ritkán találkozol velük és mégritkábban szabadok.

A jó parkolóhelyek nem sokáig állnak üresen.

19/f

2011. júl. 4. 16:29
 15/26 anonim ***** válasza:
17%
Vannak még ilyen szerencsétlenek és általában ők szoktak egyedül maradni és csodálkoznak, hogy miért nem kellettek senkinek. Ez az egész udvarlás egy régi elavult, a társadalomra rákényszerített baromság, ami azt sugallja, hogy a nő értékesebb és nem kell csinálnia semmit, a férfinak pedig szó szerint meg kell szenvednie a szexért. A mai csajok pedig egyszerűen nem érdemlik meg, hogy az ember törje magát értük.
2011. júl. 4. 17:32
 16/26 Draug ***** válasza:

Utolsó kommentelő, az embert mikor kényszerítette bármi is az udvarlásra?

Ezt pár évtizede is még magától értetődőnek tartotta a férfiak nagy része... hiszen milyen férfi az, aki nem tiszteli a nőket?

De manapság mégis egyre kevesebben vannak... szerintem elég gáz, hogy sokan már nem a szerelmet, egy leendő jó feleséget, anyát keresnek a nőkben, akinek udvarolni kell, hogy elnyerjük a szívét, akiért érdemes küzdeni, és akit szívből lehet szeretni... a nő nem egy divatcikk, amivel villogni, menőzni lehet a haverok előtt, nem egy strigula a noteszben, ami a sok gyengeelméjű szerint azt bizonyítja, milyen alfahím az illető, és nem is egy alárendelt cselédlány a párkapcsoatban, aki csak azért él, hogy a férfi minden kívánságát lesse...

2011. júl. 4. 17:49
 17/26 anonim ***** válasza:
Az igazság h vannak csajok akik egyből adják magukat és ezt a pasik ki is használják, a könnyűvérű nők miatt lettek ilyenek ( azt hiszik minden nő ugyan olyan) a nőknek nem kell udvarolgatni.Inkább a könnyű prédát választják, a könnyebben megszerezhető nőt akinél megkaphat mindent , de am ezeket a csajokat annyiba is nézik. A végén a pasik úgyis egy normális csajt választanak majd magunknak nem ezeket a nőket.
2011. júl. 4. 20:54
 18/26 A kérdező kommentje:
Attól még nem lúzer,mert udvarol,sőt!Ettől lesz egy nő szemében értékes,nem a bmw slusszkulcsától vagy a Gucci karórától...
2011. júl. 4. 21:00
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem ismered magadat, kedves kérdező. Olyan nő nincs, akinél bármit is el lehet érni udvarlással. Ha nem a BMW-re bux, akkor a vonzó külsőre.
2011. júl. 4. 21:08
 20/26 anonim ***** válasza:
én nem tudok udvarolni , viszont tök jól eldumálgatok a csajokkal , sőőőt ez az egész szex téma max. akkor kerül szóba hamar ha csaj akarja , más szóval én nem szoktam és nem is tudok "nyomolni" ... egyébként ez gáz ? o_O
2011. júl. 4. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!