Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen az első csók!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az első csók!?

Figyelt kérdés
Csókolóztam már egy fiúval de őt nem szerettem és most van egy barátom aki nagyon szeret és már meg akart csókolni csak elhúztam magam(a csók alatt szájra puszit értek)és nem merem megcsókolni de nagyon szeretném!Milyen az első csók és hogy kell csinálni??
2011. júl. 3. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
A technika ugyanaz, de az érzés más :D
2011. júl. 3. 21:01
 2/9 anonim ***** válasza:
NE húzd el a fejed, a többi meg majd jön magától! És ne a technikára koncentrálj,hanem az érzésre.
2011. júl. 5. 19:10
 3/9 Janee_ka ***** válasza:

Hát a szájrapuszi nem igazi csók...

Dőlj te is jobbra meg ő is így nem ütközik egymásba a fejetek találkozzon a nyelvetek és utána miután már nyelved egybeért az övével akkor jöhet a szájrapuszi happy end-ként :D

Amúgy előtte nyálazd be a szád és nyelj 1-et, mert így jobb lesz + nem nyálas :)

Remélem segítettem :D

2011. júl. 5. 19:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igaza van az előzőnek mert téll minden megy majd magától és nem kell ezen görcsölni :) Sok sikert!
2011. júl. 5. 19:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Tényleg magától fog jönni az egész. Nekem az első vacak volt. Nyálas volt és nem is szerettem azt a fiút.

A szerelmemmel éltem át tényleg az első igazi csókot. Én is görcsöltem, hogy hogyan kell... Engedd el magadat, és jön minden magától :)

2011. júl. 5. 19:44
 6/9 anonim ***** válasza:
az első borzalmas volt. nem szerettem a srácot sem, rossz volt a szájszaga, a nyelvével meg gyakorlatilag felszippantotta az enyémet, vagy nem tudom hogy mondjam... lehet, hogy először elbénázod, mert hirtelen nem tudsz mit csinálni, de utána már semmi bajod sem lesz. én a második csókot a barátomtól kaptam és semmi baj sem volt vele.
2011. júl. 5. 19:49
 7/9 anonim ***** válasza:
ne félj :) nekem az első csókom a mostani barátommal első randin volt :D 1 éve együtt vagyunk, de még mindig nem jött rá, hogy ő volt az első :P
2011. júl. 5. 19:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi minden tanácsot jól ment a csók azt hitte a barátom hogy gyakorlott vagyok és nagyon jó érzés volt!Nem nyelves volt de csókolóztunk :D
2011. júl. 6. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:
kár hogy én nem kapok értelmes válaszokat :D
2011. aug. 24. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!