Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20-30 közötti nők, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 közötti nők, nektek milyen pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Férfias kinézetű. Magas vagyok, van egy kis pocakom. Folyamatosan azt érzem, hogy a nőknek csak a vékony, metroszexuális pasik jönnek be, akik szerintem nem igazi férfiak. Így van ez?
2011. júl. 3. 17:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

1. Nem a pocaktól leszel férfias.

2. 30 körül már nem kinézetre mennek hanem megbízhatóságra (anyagi illetve személyiség szempontból) 19-27 között jellegzetesen a királyfit várják fehér lovon.

24/F

2011. júl. 3. 17:09
 2/22 A kérdező kommentje:
OK! Ott a pont. Rosszul fogalmaztam. Nem a pocak miatt gondoltam a férfiasságot, hanem ez két különböző jelző akart lenni.:)
2011. júl. 3. 17:12
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
hát, 21 vagyok. kifejezetten keresem a 25 körüli nem szőrtelenített ffiakat... a pocak nem akadály. pillanatnyilag megvan a jelölt:$
2011. júl. 3. 17:19
 4/22 anonim ***** válasza:
71%
23éves lány vagyok. Egy metroszexuális, vékony sráccal voltam két évig, nem a külseje miatt jöttem vele össze, de helyes is volt, nagyon sok lány rá volt akadva. A mostani barátom mackós, széles vállú, van egy kis sörhasa, az arca alapján idősebbnek néz ki a koránál, kellemes mély hangja van, a borosta is jól áll neki, és nem készülődik tovább sehova, mint én, egyszóval tökéletes :)) szerintem pont ez a korosztály már megtanulja értékelni az igazi életet élő, férfiasabb férfiakat (pl barátom azért mackósabb, mert imád focizni, így nagyon vastag a vádlija, foci után pedig szeret sörözni).
2011. júl. 3. 17:27
 5/22 anonim ***** válasza:
89%

Nekem pl az ilyenek is, mint te, de egyébként az sokat számít, hogy az arcod milyen. Én az alapján választok, meg nyilván személyiségre. Most mondjuk foglalt vagyok, remélem az is maradok. :D

28N

2011. júl. 3. 17:27
 6/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem szeretem a babaarcú pasikat, de a túl ősember félét sem, hanem a férfias típust.
2011. júl. 3. 17:35
 7/22 anonim ***** válasza:
56%

Nekem a férfias, sportos, izmos/szálkás férfiak tetszenek. A vékony pasik általában nem tetszenek.

27/N

2011. júl. 3. 19:04
 8/22 anonim ***** válasza:
89%
a metroszexuálisok különösebben nem jönnek be, de ha van egy személyiségük hozzá ami megfog akkor nem kizáró ok. egyébként szálkás izmosak jönnek be, de addig amig nem kövér addig jöhet. a sörhas az nem túl attraktív szerintem. amugymeg a személyiség a legfontosabb
2011. júl. 3. 22:07
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

21 vagyok, vékony kevés szőrzettel, afféle metroszexuális pasi, de inkább igényesnek mondanám magam, biztosíthatlak, hogy ez nem jön be a csajoknak:D

"akik szerintem nem igazi férfiak" köszi:D

21f

2011. júl. 6. 04:02
 10/22 anonim ***** válasza:
89%

Lányokat és nőket, főleg ezek a nagyobbrészt belső tulajdonságok vonzzák: (x súlyozva)

Őszinte 6x

Hűséges 5x

Humoros 5x

Kedves x2

Megbízható 2x

Figyelmes 2x

Szeret 2x

(Sportos 2x) - ez külső és belső

(Jóképű 2x) - ez külső

Tisztel 1x

Jól nevelt 1x

Férfias 1x

Céltudatos 1x

(Gazdag 1x) - ez háttér

Igényes 1x

Intelligens 1x

Magabiztos 1x

Művelt 1x

Szerethető 1x

Szexi 1x

2011. júl. 6. 04:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!