Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha a cssaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a cssaj kezdeményez?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
31%

Ez tetszik.

""Minden álmom lenne! De komolyan! Fele enni depis, idegbeteg kocka pasi nem lenne:) És a csajok sem hisztizhetnének hogy csak bunkó kúrógépek vannak a Földön! Ugyanis! A kedves aranyos srácok ált visszahúzódók, és nem mernek kezdeményezni""

Mernének ha nem lennének szüzek.:))

Nem a ki kezdeményez kinek itt a legnagyobb baj. Hidd el ha egy pasiból kihozod azt hogy merjen kezdeményezni, tuti fog. ( ha nem akkor szűz ) Ha viszont te kezdeményezel? Vess magadra. Tuti dobni fog a pasi, még akkor is ha profi oboás vagy. Semmi vadászat semmi izgalom? csak ott a csaj? "ő akarta lögyönhát"

Persze hogy nem vagy könnyű helyzetben. Elérni azt hogy AZ A PASI ÉS AKKOR észrevegyen és még érdekes is legyél a számára, sokkal nehezebb mint odamenni egy csajhoz és megkérdezni tőle hogy : Figyu szerinted mennyit nyom egy jegesmedve? ( akik nem látták volna a filmet mesúgom: pont annyit hogy a jeget megtörje.) A csajok legyenek csajok, viselkedjenek is úgy és ne igyanak annyit mint az apjuk. Ennyi. Dobj föl a pasinak néhány labdát oszt ennyi.Ha veszi a lapot akkor sínen vagy. Ha nem akkor meg is kérheted a kezét az is kevés lenne. na csók.

2011. júl. 4. 22:58
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Előző: az elméleteddel csak az a probléma, hogy a csajok csak az alfáknak akarnak tetszeni, az alfák meg amúgy is tudják, hogy minden csajt felhúzhatnak a farkukra. Emiatt fölösleges jelzéseket leadni. A béták meg mindegy, hogy kezdeményeznek vagy sem.
2011. júl. 5. 08:24
 13/19 wapo ***** válasza:

A NŐ kezdeményezhet.De nem direktben kell érteni.Azzal ha odamész vmi pasihoz és felteszed neki a kérdést,hogy Na akarsz járni,vagy jössz dugni? Azzal tipikusan elriasztod.

A női kezdeményezés az NŐi.Furfangos, szolid és agyafúrt. Úgy kezdeményezz, hogy azt higgye a pasi , hogy Ő kezdeményezett! ez nem olyan égszerű de a párkapcsolat sosem az.

Intézd úgy,hogy mindig útba ess a kiszemelt fiúnak. Akár a szó szoros értelmében is. :) Esetleg segít felállni , ápolgatja a sebeid-ha van, elveszi a táskád ha megrándult a kezed ( azt csak te érzed, és el is múlik hamar) stb. Ha nem segít akkor jobb is ha megy. Utána már könnyebb a dolog ha ismered.

De panaszkodhatsz neki, hogy valamit el kellene végezni amihez pont egy olyan erős-magas-ügyes-okos-stb. férfi kellene mint Ő.

Kérheted egy közös ismerőst, hogy bemutasson egymásnak.

Összefuthattok egy kiránduláson "véletlenül".

De ha csak egy éjszakára kell akkor állj elé és mond neki, hogy megkívántad a tejszínhabot és pont az ő hasáról esne a legjobban. :) Ha nem vagy épp bányarém , a pasi meg nem meleg vagy impotens tuti,hogy ráharap az ajánlatra. De CSAK HA 1 ÉJSZAKÁRA KELL!! Hosszabb távra inkább az előbbi ajánlatokat javaslom. Persze lehet elég ha csak nem sütöd le a szemed ha rád néz, vagy rámosolyogsz kissé hosszasabban mint másra.A lényeg a bátorítás és a figyelemfelkeltés.

2011. júl. 6. 12:54
 14/19 anonim válasza:
Szerintem nem, mert akkor az asszonnyal nem lennénk együtt hat éve :)
2011. júl. 7. 05:28
 15/19 Nagyfater ***** válasza:
Ritka kivételtől eltekintve MINDIG a csaj kezdeményez, a kérdés csak az, hogy hogyan. Ha testbeszéddel, vagy más finom, tapintatos módon magára irányítja a figyelmedet, és értésedre adja, hogy jó vagy nála, akkor semmi gond. Egy rámenős, rögtön a lényegre törő csajjal viszont csak akkor kezdj, ha ki vagy éhezve egy gyors numerára, vállalva persze az esetleges következményeket...
2011. júl. 9. 12:56
 16/19 anonim válasza:
Nos, nekem egyszer kezdeményezett egy csaj, másnap megkértem hogy üljön le mellém, de továbbment, mintha nem neki szólt volna.
2011. júl. 9. 14:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha nálam kezdeményez egy csaj az már gyanús! Legyen az baráti vagy valami más célból.

Az egyik példa: Volt benne részem, csak érdekből nyomult rám. Pasiját letagadta stb. Undorító viselkedésnek tartom amit ő művelt.

18 volt én 23 voltam.

Jó érzés, míg rá nem jöttem mi ezzel a valós célja! Öszinte legyek, köszönöm szépen többet nem kérek az ilyesmiből!!!

Vége az lett: elküldtem, megmondtam neki tartsa be az 5 lépés távolságot!!!

Habár volt szíves minden kutya tulajdonságot magábán örökölnie egyet azért mégsem sikerült: a kutya hűséget!

Igen!, gáz, ha a csaj kezdeményez. Könnyen pofára tud esni, ha gonosz céljai vannak.

2011. júl. 9. 15:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, de nem mindegy hogyan, és hogy mire kell a srác. Ha komolyan meg akarsz ismerkedni, érdekel, és nem csak egy éjszakára, és a fiú nem mer kezdeményezni és nincsen neki más, akivel a kapcsolatát széttúrnád, akkor kezdeményezz nyugodtan, de ne nyomulj. Barátnőm felfigyelt rám, miközben az ő szülinapi buliján zenéltem, felvett msm-en (igen, nem ott jött oda, hanem utólag e-mailban, aztán msn-en beszélgettünk, ott nem mert odajönni) beszélgettünk rengeteget, találkoztunk, de akkor még csak mint barátok, megismerkedtünk. Ő tette meg így az első lépést, szépen lassan haladtunk, a második lépést már megmertem tenni én, mire a harmadikat együtt, és lásd együtt vagyunk lassan 5 éve, azóta a menyasszonyom, a házasságtól csak az tart vissza, hogy be akarjuk előtte fejezni az egyetemet.

Én nem mertem már kezdeményezni, mert rengetegszer pofára ejtettek. Nem vagyok valami "Nők álma" típus ezzel magyaráztam régen. Kicsit nagydarab, mackósabb alkat vagyok, mindig erre fogtam, és már teljesen elment az önbizalmam, de amikor ő kezdeményezett visszakaptam kicsit, és most boldog vagyok vele.

Szóval a legfontosabb, ha tényleg érdekel, meg akarod ismerni, akkor kezdeményezz, de ne nyomulj, mert nem mindegy, hogy valaki qr*álkodva kezdeményez, vagy rendesen nőiesen!!! Ha valaki az előzőt válasssza, akkor a fiúnak azt adja le, hogy kellesz d*gni, de nem másra, és ezt sok fiú nemigazán értékeli, mert nem mindenki csak hajkurászik, hanem a többség (legalábbis remélem, hogy még ma is ez a többség) hosszabb távú rendes kapcsolatot akar, ahol dúl a szerelem.

2011. júl. 10. 12:50
 19/19 anonim válasza:
Hát jó is lenne ha a csajok kezdeményeznének de a kedves visszahúzódó srácokat nem hiszem h csípik a tyúkok és az a legszörnyűbb hogy maximum csak barátnak néznek az ilyen emberre. Bezzeg akinek tele van a zsebe meg divatos (mert a csajoknál az nagyon fontos és nem az hogy mi van az illető fejében) akkor arra meg úgy rá cuppannak, hogy le se lehet gyengéden vakarni és mikor a palinál elszakadt a cérna akkor dobja. A tyúk meg ekkor megkeresi az egyik visszahúzódó srác ismerősét és kisírja a srác vállán magát. Engem ilyen téren kegyetlenül bosszantanak a lányok hogy hogy lehetnek ennyire szemetek.
2011. júl. 15. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!