Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz ha a cssaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a cssaj kezdeményez?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Lány vagyok: kár h azzz, mert az, énis bebuktam már ez miatt, én kezdeményeztem aztán dobtak, pedig tetszettem neki.
2011. júl. 2. 22:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden álmom lenne! De komolyan! Fele enni depis, idegbeteg kocka pasi nem lenne:) És a csajok sem hisztizhetnének hogy csak bunkó kúrógépek vannak a Földön! Ugyanis! A kedves aranyos srácok ált visszahúzódók, és nem mernek kezdeményezni
2011. júl. 2. 22:17
 3/19 anonim válasza:
100%
Szerintem nem gáz, én értékelném :))
2011. júl. 2. 22:40
 4/19 anonim ***** válasza:

2. nál a pont, "én mind2 féle típus vaok", és én is "meguntam" h. csak 1-1 napra kellettem, feladtam a keresést még végül nem "köszöntek rám 1szer" (ismerősöm-ismerőse), face, (ő vett fel)-msn-és már 4 hónapja együtt vagyunk ^^,

nem gondoltam h. sikerül valakivel összeismerkednem, "buszon", ráadásul "gondoltam h. van barátja, és csak mint fiúbarát, lehetek, 1-1 hónapig játszottuk ezt, és végül "elsőnek nálam szakadt el a cérna," egy közös ismerősnél "közel hozzánk" néztünk filmet/képet/vagy szalagavatóról beszélgettünk, és hazafelé egy úton elkísértem "még ő volt kocsival,<nekem is van jogsim,csak messze lakik tőlem>", és mikor megmutattam neki h. merre tud kijutni "beszálltam mellé", nem tudtam otthagyni, gondoltam ez az utolsó lehetőségem "már kívántam érezni", nem számít h. mi lesz a vége, de legalább kiderül hogy "csak játszik velem, vagy téll komolyak a szándékai", és *hála, nem utasított el :), kiderült h. én is bejövök neki és ő is azt gondolta h. nem lehet nálam esélye ^^, :) imádom, ha az a köszönés nincs meg, vagy nem vett volna fel face-re akkor még most se ismerném "pedig lelkileg, érzelmileg, sőt minden szinten meg tudjuk érteni egymást",... sztem ne félj kezdeményezni,.. legalábbis neki bevált "<3"

2011. júl. 2. 22:43
 5/19 anonim ***** válasza:
48%

előző kommenthez

18/F (barinőm 18/L ^^, így az igazi <3")

2011. júl. 2. 22:44
 6/19 anonim ***** válasza:
48%

én imádom, cserébe nem nagyon szoktak :(

25/F

2011. júl. 2. 23:54
 7/19 anonim ***** válasza:
83%

húú jó is lenne ha a csajok kezdeményeznének xDD hiú remény

18F

2011. júl. 3. 02:35
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Kezdeményeznek a csajok nagyon durván, de csak az alfa hímeknél. Náluk viszont abszolút kendőzetlenül.
2011. júl. 3. 12:26
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

2. vagyok! Utolsóval is egyetértek, kitárt lábbal, pucsítanak az alfahímek előtt, akik buták mint a se.gem, viszont van hozzájuk egy fazsa autó, meg egy helyes pofa, megbass.ák a csajokat, utána a csajok meg a visszahúzódó, kedves pasinak hisztiznek, hogy otthagyta őket az a vadparaszt. És ilyenkor a kedves srác meg csak annyit mondhat, hát igen jó .eci volt a másik srác, de azt nem mondhatjuk, hogy te meg egy naív kis pi*sa vagy, hogy vele kezdtél, mert akkor mi vagyunk a szemetek.

De a NŐK elvárják az ŐSZINTESÉGET! ennyit erről

2011. júl. 3. 14:12
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó: 100%-ig egyetértek.
2011. júl. 4. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!