Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony (160-165) lányok! Titeket zavar ha egy pasi magas? Mekkora az ideális magasság ami tetszik?
20:26-os:
na ne foss má' ilyeneken :D 173cm az bőven jó főleg cipőbe már úgy 175 cm az meg pont átlagos. Lehet hogy itt mondják hogy hát a 173 cm az milyen kicsi de a ValóVilágba nem ez dönt. Jöttem már össze ilyen "nekem a férfi itt és itt kezdődik" csajjal és végülis én dobtam őt és még ráadásul nem is bírta felfogni nekem már nem kell...és nem szándékosan bántottam hanem nekem már nem kellet és kész. nah mind1 ebbe nem menjünk bele:D A lényeg hogy nah ő pédául 2 cmel volt magasabb nálam és engem ha életem szerelme lenne valószínüleg nem zavarna , de igenis zavart , valahogy már nem olyan nőies egy majdnem 180 cm-s csaj.
Ez az én véleményem :)
18/f 176 cm
minél magasabb annál jobb:D
én 163 vagyok
engem kifejezetten zavar ha egy lány 165 alatt van, még a vállamig sem ér. xD
17/f 195cm
Én 165cm vagyok és a te 192 centid nagyon inponál.
Privátba küldesz képet?
sokan irják h x cmtöl 200 cmig.. most akkor én aki 203 cm vagyok????...xdddd
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!