Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin mit hogyan? Milyen témák jók?
Sziasztok!
van 1 lány már régóta ismerem meg minden és összejöttünk de elhívtam sétálni holnap megyünk és nem is tudom hogy séta közben mit csináljak milyen témát hozzak fel miről dumáljunk smárolni is akarok vele de nem tudom mikor csináljam lécci segítsetek sürgős
életem első randija előtt ugy paráztam, hogy miről fogunk beszélni? megfog smárolni? mivan ha behal a téma?
de amikor ottvoltunk, ezeken nem is törtem a fejem, minden jött magától. a témák is csak ugy jöttek maguktól. és az adott pillanatba, a legjobbkor megcsókolt *.*
Ilyenkor általános témák: suli, meló, szabadidő eltöltése, érdekes sztorik magadról, mik történtek mostanában veled, illetve vele.
A legjobb kérdések a miért és a hogyan :-)
Azért a smárolást nem kell elkapkodni, ne tervezd előre. Vagy lesz rá alkalom vagy nem, vagy következő találkozás valamelyikén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!