Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok, nálam kicsit idősebb ( kb 25 fölötti) férfiakkal szeretnék ismerkedni. Az a tapasztalatom,hogy bulikban ezt elég nehéz megvalósítani, oda az emberek nagy többsége nem azért megy ,mert komoly kapcsolatot szeretne. Társkeresővel csak végső esetben próbálkoznék.Van esetleg valami tippetek? Hol,hogyan?
2009. márc. 27. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress.Az jon magatol. En is igy talaltam meg eletem parjat. Turelem rozsat terem. Lehet,hogy holnap az utcan futz majd vele ossze :-)
2009. márc. 27. 22:25
 2/2 anonim ***** válasza:
94%

"Társkeresővel csak végső esetben próbálkoznék."

Öreg hiba. Gondolom, te is annak az előítéletnek az áldozata vagy, miszerint társkeresőre csak a lúzerek mennek, akik az életben nem kelnek el, ugye?

Nos, ez kérlek úgy, ahogy van, hülyeség. A társkeresőn is csak emberek vannak - éppúgy, ahogy szórakozóhelyeken, meg mindenhol máshol is, ahol csak ismerkedni lehet, és ezért ott sincs semmivel se több lúzer, mint az életben.

És ugyanígy, ugyanannyi rendes, értelmes, jó fej srác is van, ahogy az életben is.

Mi több, a társkeresőnek még van is egy NAGYON NAGY előnye az élő ismerkedéssel szemben: élőben fél órába-egy órába telhet, mire úgy-ahogy kaphatsz egy vadidegen emberről egy felületes képet, hogy mégis kiféle-miféle, míg egy társkeresőn egy jól kitöltött adatlapból pár pillanat alatt felmérheted ugyanezt, és máris eldöntheted, érdemes-e kezdened vele, vagy sem. Nagyon könnyen találhatsz tehát olyat, aki a lehető legjobban passzol hozzád, leginkább megfelel az igényeidnek, és sokkal kevésbé kell tartanod attól, hogy csak később derül ki róla olyasmi, ami aztán sokként érne.

És gondolom, van még egy aggályod is, nevezetesen, hogy az emberek hazudnak magukról. Igen, vannak ilyenek is, de megint csak ugyanannyian, mint élőben - csak élőben másról hazudik az ember, de attól még ugyanúgy hazudik. A netes hazugságokat viszont nagyon könnyen el lehet vágni: mielőbb kérj élő találkát, és akkor máris kibújik az igazság. Aki hazudott magáról, azt máris dobhatod, és mehetsz tovább keresni egy értelmes embert, aki meg nem, nos... az előtt nyitva az út. :)

Szóval a társkereső csak egy eszköz, méghozzá egy nagyon hasznos és pontos, amit egyszerűen csak tudni kell kezelni. És ha ez megvan, akkor az eredmények se maradnak el.

Bizonyíték? Én még évekkel ezelőtt a love.hu-n ismertem meg azt a lányt, aki azóta a feleségem. Értelmes, intelligens, kedves, többdiplomás... és azóta se volt semmi gond a kapcsolatunkkal, nagyszerűen megvagyunk. Mi kell még...?

És mindezt egy társkereső útján. Hát olyan rossz dolog ez...?

2009. márc. 27. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!