Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért szóljátok le a 13-14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szóljátok le a 13-14 éveseket?

Figyelt kérdés
Sok kérdést tesznek fel az ennyi idősek a randizás, csókolózás, akár szex.. egyebek témában. Miért szólja le mindenki őket, hogy majd 3-4 év múlva? Meg hogy inkább menjenek vissza az oviba? Istenem! Ti ennyi idősen nem érdeklődtetek ilyen témákban? Nem véletlenül kezdik tanítani ilyen korban a biológia tananyag azon részét, amelyek az emberi testtel kapcsolatosak. Dolgoznak a fiatalokban a hormonok. És az sem véletlen, hogy itt teszik fel a kérdésüket. Máshol megkérdezni kellemetlen lenne nekik, erre mindenki csak oltja őket. Érdekel, ti mit gondoltok erről! :)
2011. júl. 1. 23:05
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Figy, én 20 éves vagyok, és az a válaszom hogy nem. 13 éves koromban abszolúte nem érdekelt engem ez a téma. Egyetlen vágyam csak az volt akkor hogy találkozzak egy fiúval akivel bármit megbeszélhetek és kéz a kézbe sétálhatok vele és bármikor megölelhetem ha rossz volt valami. A mostani kislányok??? 8 pasijuk van 13 évesen, 14 évesen már azon problémáznak hogy dugni kell a fiúkával mert otthagyják őket stb. Természetesen nyilvánosan, mindenkivel megosztva, mert ugye senkinek nincsen se nővére se anyukája, se barátnője (az utóbbi gondolom a nagy rivalizálásban). Engem aztán végképp nem érdekelt akkor a testiség, nem úgy mint a mai kislányokat, sőt cikinek tartottam és úgy gondoltam hogy az az 1-2 osztálytársnőm általánosban akik olyanok mint a mostaniak 80%-a, rettentően primitív és csak addig jut el az agyuk. Ami engem illet, mégis felnőttem, 3 éves-egyben első párkapcsolatomban abszolúte boldog vagyok és ennél többet nem is kívánhatok magamnak. és örülök hogy nem dobtam el a szüzességem 13 éves koromban, és Ő az egyetlen aki megcsókolhatott és hozzámérhetett. Röviden, tömören: lehet hogy testileg igen(mint mondtad, hormonok), de agyilag és érzelmileg végképp nem nőttetek fel ehhez. Kérdés?
2011. júl. 2. 14:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 14:44

Igen teljesen igazad van :)

És igen, engem is érdekelt a téma, meg ugye voltak a felvilágosító órák is...

Én szerintem is inkább itt kérdezzék meg, minthogy ne tudják, és hülyeséget mondjanak tovább.

Az előzőekére válaszolva: igen, egy SZÉGYEN, h valaki már 13-14 évesen egy r*banc és h már dugni akar,ahelyett h a dolgára figyelne, de a szülőknek is ebben HATALMAS felelősségük van - na meg a barátoknak is..

2011. júl. 2. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ami azt illeti én 13 éves vagyok. De semmi smink, semmi pasizás (már ha a 13-14 éves fiúkat lehetne pasinak nevezni) és semmi szex és ahhoz kapcsolódó dolog.Szerintem engem úgy neveltek a szüleim, hogy ilyet ne is kérjek. És igen engem is érdekelnek ezek az olyan dolgok, de csak elméletben. Még várok vele 5 évet. És nem értem, hogy miért kell mindenkit leszólni. Lehet, hogy vannak akik 13 évesen felnőttnek érzik magukat de vannak kivételek.
2011. júl. 2. 19:01
 14/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, hogy szántatok időt és kifejtettétek a véleményeteket! :) valamennyiőtökkel egyet értek, köszönöm! :D szívesen olvasnék további véleményeket :)..
2011. júl. 3. 14:23
 15/17 A kérdező kommentje:
ja, és az utolsó 4 kommentelőnek is küldöm a zöld praclit :)
2011. júl. 3. 14:24
 16/17 evvanszprájt válasza:
55%

Idősebbek!Ti 12-13-14 éves korotokban mit csináltatok?mert szerintem nem volt az olyan régen kedves postolók h a rétre kellett kijárni dolgozni a szüleiddel mint 50 éve.Szóval hagy éljék/éljük a magénéletü(n)ket.Az is igaz h mindennek meg van a maga ideje de épp a csajozás v pasizás,vagy egyáltalán az h jársz valakivel az ebben a korban miért "tiltott dolog" lassan?

15/F

2011. júl. 8. 05:25
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :) IGAZ! :)
2011. júl. 11. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!