Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha egy pasival lehet jókat beszélgetni?
Jajj istenem!
Most komolyan ezzel itt akarsz nyálaskodni???
Biztos tüneményes pasi vagy...de ne itt csajozz...
Szia!
Nem gáz, szerintem egy srácnál az alap hogyha tud beszélgetni egy csajjal.Az a gáz ha nem tudsz velük beszégetni. Én csaj vagyok és mondok egy storit :
Jártam egy sráccal de nem tudtam vele beszélgetni,
mindig megvárta amíg jött a buszom és addig probáltam vele beszélgetni de sehogy se sikerült. Aztán lapátra került a srác mert nem lehet vele beszélgetni.
Szeret minden pasi beszélgetni.
A különbség csak annyi kedves kérdező,hogy Te képes vagy végighallgatni bármilyen lányos marhaságokat,és úgy akarsz bevágódni,hogy bólogatsz.
Ez a lelki szemetesláda-style nem sok lánynál jön be.
Ez nagy gond.
Sokkal jobb, ha sem beszélni, de még késsel-villával enni sem tud, csak egy nagy "répa" az egész ember, meg egy nagy pénztárca... :)
Jaj hagyjuk már ezt a nem nézel ki jól dumát:D Rohadtul nem így működik...
Mellesleg te kedves kérdező ott rontod el hogy összebarátkozol a lányokkal és nem férfiasan viselkedsz.Ezért van az hogy csak beszélnek veled a csajok mert a barátnőjüknek hisznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!