Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért kerül engem 1 pasi aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért kerül engem 1 pasi aki megtudta, hogy tetszem neki és mér nem akar beszélni velem?

Figyelt kérdés
Van 1 fiú aki tetszik nekem és ezt megtudta és kerül meg amikor a barátnőm felhívta letette a telefont amikor átadta nekem a kagylót a csaj...csak akk néz rám h azt hiszi h én azt nem látom meg ha ránézek elkapja a tekintetét...
2009. márc. 27. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mert valszeg nem akar tőled semmit és hülyíteni sem akar.
2009. márc. 27. 16:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előzővel, ez így durva, de ne képzelj bele semmit, mint pl:nem mert közeledni, mert félős stb. Egyébként a kérdésed értelmetlen, mert vagy ő neki tetszel te, ahogy írtad, de ezt nyilván tudta volna, nem kellett volna rájönnie, így a másik reálisabb verzió így hangzik:Miért kerül engem egy pasi aki megtudta, hogy tetszik nekem...
2009. márc. 27. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg tetszessz neki*Ha nem teteszenél neki akkor megmondaná hogy ne reménykedj.
2009. márc. 27. 19:03
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Mert egy kis tutyi mutyi. Mit lehet erre mondani.

Mit nem adtam volna ilyenekért annak idején, ha nem kell törni magam, egy csajért, hanem így az "ölembe pottyant" volna a lehetőség.

2009. márc. 27. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

Nincs kizárva hogy te is bejössz neki.. sőt.

Nem mer a szemedbe nézni, fél.. én is ilyen voltam - és még vagyok is :(

Mert ha kommunikálni kell veled, vagy csak rádnézni, lehet hogy neki is 180-as pulzusa van.. mint nekem is volt már ilyen.. hülye voltam, hogy nem voltam nyíltabb.. de cseszhetem.

Szóval még az is lehet, hogy kölcsönös a szimpátia, csak nincs önbizalma. ;)

2009. márc. 27. 21:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem is azért kerül, mert nem akar tőled semmit és ugyanakkor nem akar megbántani sem. Már én is voltam hasonló helyzetben mint te. És hidd el, ha egy pasi akar vmit azt egyértelműen a tudtodra adja, ha tetszenél neki mostanra már biztos lépett volna, főleg, hogy a visszautasítástól sem kell félnie. És nem szabad abba a hibába esni, hogy mindig reménykedsz, hátha... Tovább kell lépni, lehet a közeledben van vki aki szeret, csak te nem veszed észre, mert csak erre a fiúra koncentrálsz. Próbáld meg elfelejteni!
2009. márc. 27. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Ó, te lány!

Tudom miről beszélsz! De még mennyire!:(

Ezt én sem tudom megfejteni, DE (az az elmélet mellett állok) HA tetszik egy lány egy fiúnak, akkor azzal mindenképpen szeretne (normál esetben) beszélni.

Am már beszéltetek vagy még sosem?

2009. márc. 28. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
namakar semmit full biztos
2009. márc. 30. 16:14
 9/9 A kérdező kommentje:

bocsi elírtam a kérdéstxD

am ahha nagyon jól ismerjük egymást

ilyen haver szinten vagyunk

am kösszi a válaszokat:D

2009. márc. 31. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!