Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van 1 fiú, aki nagyon bejön,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 1 fiú, aki nagyon bejön, de elég laza típus. Mára megbeszéltünk 1 találkozót de azt mondja ha 10p késés után nincs ott, akk már később se ér oda. Most akkor elmenjek? Mert nem akarok potyára várni.

Figyelt kérdés

Jobb lenne, ha én nem mennék? Mert azért csak ő a fiú!:/

:(

én:15/L

ő pedig:18/F

2011. júl. 1. 08:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne menj el és ne szólj neki...majd koppan egyet. :))
2011. júl. 1. 10:08
 12/14 A kérdező kommentje:
köszönöm...:)szerintem is az lesz a vége h maradok.
2011. júl. 1. 10:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha érdekel valakit egy lány, akkor mindenképp odamegy és nem mond ilyen hülyeséget. Szerintem hagyd és keress (vagy találsz majd) egy normálisabbat, mert találsz ;)
2011. júl. 1. 10:42
 14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2011. júl. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!