Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová lettek az értelmes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová lettek az értelmes és megbízható lányok?

Figyelt kérdés
Hol vannak manapság az értelmes lányok, akik nem csak a pénzedre hajtanak, akik nem holmi "seggagancsos buli libák"? Attól, hogy egy lány csinos miért kell egyből "kurvulnia"? (tisztelet a kivételnek)
2011. jún. 30. 23:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

ha rájönnek hogy nem vagyok ribanc akkor heloszia van:D:D

amúgy én is normális vagyok :D:D

2011. júl. 1. 02:24
 22/30 anonim ***** válasza:

Én is itt gyakin ismertem meg. :D Épp az exemről keseregtem pár hónapja amikor írt, hogy Ő is hasonló cipőben jár, stb... aztán sokat beszélgettünk, és úgy néz ki egymásba szerettünk, bár még nem találkoztunk. Majd pár nap múlva kiderül. A lényeg, hogy nyitott szemmel kell járni. :>

20ef

2011. júl. 1. 04:31
 23/30 anonim ***** válasza:
Őket is elvitték a jóképű fiúk.
2011. júl. 1. 08:34
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hány éves vagy, valószínűleg idősebb, mint én (14) de nekem pont ez a problémám, csak a fiúkkal. Főleg, hogy ebben a korban (15-17) méginkább a hülye libákra mennek a fiúk és nem érdekli őket egy szép, okos és visszafogottabb lány, mert egyszerűen nem veszik észre, hanem a rib*ncoskodó lányok körül legyeskednek. Ezért a normális lányok közül egyre több elkeseredik és elkezdenek ők is művivé válni. Én 1 dologban bízom, hogy később felváltják majd az igényeket az értékesebb tulajdonságok.
2011. júl. 1. 11:32
 25/30 anonim ***** válasza:
Gondolom az értelmes és megbízható fiúkat keresik.
2011. júl. 1. 16:58
 26/30 anonim ***** válasza:

Gondolom foglaltak.

Legalábbis én az vagyok^^

2011. júl. 1. 17:07
 27/30 anonim ***** válasza:

11:32

szívemből beszéltél:D ugyanezt gondolom én is..

15/L

2011. júl. 3. 20:43
 28/30 anonim ***** válasza:

egyre többször merül fel ez a kérdés. szerintem ezt nagyon sok irányból meg lehet közelíteni. igenis vannak olyan lányok, akik normálisak, értelmesek, céltudatosak és talán még csúnyának sem nevezném őket. nem vagyok biztos abban, hogy velünk, lányokkal, van baj.

hiába beszélünk arról, hogy a szépség relatív, sajnos srácok, ti is ragaszkodtok valamiféle sztenderdhez, és aki nem üti azt a szintet, azt levegőnek nézitek..

szerintem mi lányok sokkal nyitottabbk vagyunk, kevésbé ragaszkodunk a külsőségekhez( és ezt nem azért mondom, mert nem tehetem meg, h válogassak).

saját példám: dobtam el olyan srácot, akiért minden barátnőmnek csorgott a nyála, egy olyan srácéert, aki miatt konkrétan lehülyéztek és nem bántam meg. hihetetlenül fantasztikus ember.. és akármilyen cliché: nem az kedves, aki szép, hanem az szép, aki keves.

20L

2011. júl. 6. 15:55
 29/30 anonim ***** válasza:
Ez egy kihalt faj
2011. júl. 22. 00:12
 30/30 anonim ***** válasza:
utolsó előtti előtti válaszoló! IGAZAD VAN!
2013. szept. 14. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!