Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek a visszautasítástól?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 23:10
21/30 anonim válasza:
Bátorság azt vagy sikerül v nem:D nem kell biztosra menni
22/30 anonim válasza:
23:57
Nyugi csajok is mondanak ilyet, vagy csak szó nélkül lelépnek, az is nagy divat náluk.
23/30 anonim válasza:
Az én dolgom faképnél hagyni az összes beképzelt egoista nőszemélyt akik szerint minden az én dolgom.
34 ffi
24/30 anonim válasza:
De.Nem kell kezdmenyézni.
25/30 anonim válasza:
01:26
Maximálisan egyetértek, így 100% hogy nem vallunk kudarcot:)
26/30 anonim válasza:
23:49 tudom milyen az erzes,en siman ateltem:)
de miert lenne kudarc ha 1x megprobaltam?buszke kell legyek magamra,nem kell szegyelnem magam!
27/30 anonim válasza:
Nem az h félek, hanem tudom h minden lány visszautasítana a külsőm miatt, ezért már egy ideje nem is kezdeményezek.
28/30 anonim válasza:
Jobban félek attól, hogyha nekem kell valakit visszautasítanom. Olyan sz@r érzés, mindig bűntudatom lesz. Engem nem nagyon szoktak visszautasítani, mert nem nagyon szoktam kezdeményezni.
29/30 anonim válasza:
Nem!!
Miért félnék ha az egyik nem sikerül jőn a másik és kész:D
30/30 linkids válasza:
Én folyamatosan visszautasítást kapok.
Már nem félek tőle, mert megszoktam
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!