Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. randira illik/milyenajándékotillik vinni?
Figyelt kérdés
egy adott személlyel az 1. randi2011. jún. 30. 21:25
11/23 A kérdező kommentje:
2011. jún. 30. 21:43
12/23 A kérdező kommentje:
a választ lécci ide
2011. jún. 30. 21:43
13/23 A kérdező kommentje:
2vel többet irtam a koromnál ne gondoljanak semmit az alkohollal kapcsolatban >.< van aki ebbe is beleköt
2011. jún. 30. 21:44
14/23 anonim válasza:
ne aggódj énis akkor kezdtem és csaj vagyok..:) öööm ha visszagondolok a 14 éves fejemre énse nagyon csókolóztam volna olyan emberrel akit alig ismerek és nem érzek iránta semmit, de akár tényleg lehet szimplán szégyenlős is... most így 18évesen ha a dizsiben akarna velem vki táncolni és igent mondok és be is jön a srác de egy szó nélkül lekap kiverem egy fogát az tuti:D ha leírnád azt a pletykát azis segítene:)
15/23 A kérdező kommentje:
házibuliba hogymondjam szétcsapta magát és a legjobb volt legjobb barátnője pasiját .. nos hát valamit csinált...
de tudom nem azért mert lenne köztük bármi hanem a pasi volt a nyomulos és nem tutta mit csinál (nemhiszem h már nem lenne szűz) és erröl az egész város tudott
2011. jún. 30. 21:51
16/23 A kérdező kommentje:
és ez a volt barátnő jelen volt
vagy nem? huh nem tudom de a buli elején ott volt aztán nem emlékszem :)
2011. jún. 30. 21:53
17/23 anonim válasza:
hát ha a csajszi is 14 akkor lehet csak beparázott és nem akar újabb pletykákat, énis halottam már olyat hogy csak egy csók volt meg tipitapi, de másnap a város másik felében mer kefélés lett belőle szal... elhívtad már randira a csajszit?:)
18/23 A kérdező kommentje:
még nem
de tervezem mert kövi buli nemsoká lesz és addigra 1ütt akarok vele lenni
2011. jún. 30. 21:56
19/23 anonim válasza:
Hát előbb hívd el mint tervezgesd:) tudom h most totál odavagy meg minden de nehogy az legyen hogy teljesen felkészülsz rá és pofáraesés legyen a vége. ez most nem negatívság de gondolom teis rájöttél hogy benne van a pakliban:) még énsem tervezek előre pedig évek óta tartó kapcsolatom van, és a jelenlegi állásom szerint vele szeretnék élni de akármi történhet:)
20/23 A kérdező kommentje:
köszi :) rengeteget segitettél
2011. jún. 30. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!