Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hölgyek! Az tetszik nektek ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Az tetszik nektek ha egy férfi távolságtartó?

Figyelt kérdés
Nem bunkó hanem egyszerűen titokzatos és nem sokat mond el magáról.
2011. jún. 30. 13:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%

nem, én is ilyen voltam ...

hááát sikerült legyőznöm:D

2011. aug. 30. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:
43%

Egy ideig vonzó, de a végén annyira beleunok a fejtegetésbe, hogy úgy érzem, tovább kell lépni... nekem volt barátom kapcsolaton belül is - lelki szinten sosem mesélt, lehetetlen volt kihúzni belőle dolgokat, csak szimplán gyakran sz@r kedvű volt és nem tudtam miért, ami miatt magamat okoltam, hogy biztos miattam... - az volt, beleőrültem:(

22/l

2011. aug. 30. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem az tetszik, ha tényleg így lassabban nyílik meg, lassabban bízik meg a másikban... mert abban gondolkodást is látok... viszont az ilyen alapokat pl hol dolgozik, mi a neve stb ilyeneket majd hogy rögtön kell tudnom... :D
2011. aug. 30. 20:14
 14/23 anonim ***** válasza:
56%
Igen! Van kihívás! Persze ha összejövünk és komolyabbra fordul a dolog, akkor már legyen közvetlen és nyílt.
2011. aug. 30. 22:34
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Nem nekünk kéne rá várni, hanem fordítva. Idegesítő, amikor egy férfi ezt csinálja, az meg még idegesítőbb, hogy én nem tudok mást tenni a várakozáson kívül, mert szeretem.
2012. márc. 22. 21:31
 16/23 anonim ***** válasza:
40%
"mi a neve" :DD
2012. dec. 2. 23:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A nők szeretik a titokzatosságot. Ne árulj el mindent magadról, meg ilyen kis részleteket mesélj el ne a komplett élettörténetedet. Olyan értelemben távolságtartó ne legyél, hogy nem mersz kezdeményezni meg szótlanul ülsz, mert az nem jó. A bátorság az ami kell. A túlzott udvariasság is visszataszító, inkább legyél egy kicsit bunkó, mint egy olyan valaki aki meghunyászkodik és szigorúan tartja a szabályokat nehogy baja essen (sokszor el jön le az erős udvariasságból). Lehetsz egyszerre közvetlen és nyílt, meg titokzatos is.
2012. dec. 3. 01:21
 18/23 anonim ***** válasza:
54%
De egy idő után roppant bosszantó, ha nem lép!!!!!!!! Ezt komolyan mondom!
2012. dec. 3. 06:22
 19/23 anonim ***** válasza:
54%
Hosszú távon inkább idegesítő, és megunják a nők. Saját tapasztalat. Muszáj előre lépkedni, még ha nem is kapásból a lecsóba csapni.
2012. dec. 3. 07:32
 20/23 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem elcsépelten csinálja jó, de akkor se húzza túl sokáig. Az a baj hogy én még csak olyanokkal találkoztam akik megjátszották nagyon titokzatosak akrtak lenni de inkább nevetségesek voltak...
2012. dec. 3. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!