Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy derithetném ki hogy bejönnék-e neki, meg hogy érjem el hogy lépjen is?
Figyelt kérdés
Van egy srác kb. 5 éve ismertem meg pár baráton keresztül. A srác akkor annyira nem is érdekelt mert eléggé visszahúzódónak tünt. Idővel úgy összebarátkoztunk, tök jofej meg minden. Persze azóta annyira nem csendes, mint akkor.Aztán volt időszak hogy keveset találkoztunk mert énse értem rá meg őse.Párhete újra találkoztunk vele meg a régi haverokkal. Akkor ugy mondta hogy jó volt már látni engem meg stb. Szóval utóbbi időbe érzem azt hogy tetszik, meg hogy hiányzik meg ilyenek. Azóta így legalább hetetnte egyszer összeülünk meg minden de akkor is csak ugy haverok is vannak ott. De így a többiek ott alkottak mi meg ott elvoltunk ketten ott röhögtük őket. De kicsit az bennem van hogy ő 23 éves én 17 és hogy ez mennyre sok...2011. jún. 29. 23:33
1/1 anonim válasza:
finoman hívd el valahova ne támad le mondjuk mond neki hogy lenne kedved meginni valamit és beszélgetni közbenn szépen mosolyogni és ha mosolyogva igen mond és végig jó érzitek magatokat jöhet egy erősebb utalás. egy 23 éves már nem szórakozik azzal hogy felültet vagy csak a hecc kedvérét van veled . vagy nagyon jó barátod vagy tetszel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!