Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következőn mit csináljak? Nagyon gáz.
Ma találkoztam egy fiúval, kb 3órát 'beszélgettünk'. A beszélgetés abból állt, hogy ő mondta, én meg néha mondtam, hogy aztaaa, meg tényleg??
Többször is mondta, hogy mondjak én is valamit, de nem tudtam, semmi nem jutott eszembe, és nagyon gáznak éreztem... Már kérdezte, hogy mikor találkozzunk legközelebb, de én félek, hogy ismét nem fogok tudni mit mondani.. Mondanátok témákat, hogy miről lehet beszélni, és hogy hogy kerülhetném el az ilyen helyzeteket? 15/l
Próbálj keresni valami közös potot. Pármit zenei stílus, könyvek, sport stb. Ha van egy ilyen azonnal eltudsz indulni.
Ja és érdeklödj. Bármiről ami érdekel a fiúval kapcsolatban. (Család, barátok, hogy telt a napja, mit szokott csinálni szabadidelyében stb.)
Ha nincs ilyen kérdésed az elég rossz. Nem hiszem hogy akkor összeillenétek!
Hát...igazából én 2 hónapja ismertem lányt, mindennap dumáltunk msnen szinte mindenről, ma találkoztunk 1 óra múlva egymás ölébe sétáltunk de nem nagyon beszélgettünk hanem ink. élveztük egymást...nálatok más, keressetek valami programot, helyet, kérdezd meg hogy van, mit csinál, mit gondol rólad ilyesmi...:)
Bár ha így elsőre szótlan volt ne számíts sok jóra, de egy próbát megér:)
köszönöm a válaszokat! Ma is találkoztunk, és mi is 'egymás nyakában' kötöttünk ki.:) és így könnyebben ment a beszélgetés, de azért mindig van mit csiszolnom..:)
Ja, és a jóakaróink is rögtön megjelentek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!