Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyen merevedésem ha meglátom?
Figyelt kérdés
van egy barátnőm, akivel nagyon jóba vagyunk, de nagyon szép és mindig merevedésem van, ha vele vagyok. ez nagyon zavar, hiszen ha észreveszi, akkor gáz van, hiszen csak barátok vagyunk, nem szeretném hogy más szemmel nézzem rám, mert nem szeretnék vele járni. mit tegyek, hogy úgy nézzek rá, mint bármelyik idősebb lányismerősömre akik közelébe sosincs merevedésem?2009. márc. 26. 22:08
1/4 anonim válasza:
gondolj vmi nagyon undorítóra...
nekem most a favoritom a biológia órás videók, mikor az emberi testet mutatják belülről
2/4 anonim válasza:
Én arra gondolok szeretkezés közben, hogy később menjek el, pl. kinyalok egy rusnya öregasszonyt, vagy a szakállas főnököm kielégít orálisan. Ez tuti bevált :)
(32/ff)
3/4 anonim válasza:
És ha nem barátok lennétek? Vagy ő nem táplál érzelmeket az irányodba?
4/4 A kérdező kommentje:
van barátja meg egyébként is...
szeretjük egymást barátként, nem szeretnénk ezen túllépni
köszi az ötleteket, remélem beválik
2009. márc. 29. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!